Wednesday, March 2, 2011

. Shoutbox/Cbox Helios Blog Ditutup

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

actually dah lama TH nak try ber-blog tanpa shoutbox tuh. eh..shoutbox ke cbox? lebih kurang je kan. bukan la niat hati ni takmo bagi kawan2 yang lawat tinggal jejak.tapi kebelakangan ni TH memang tak sempat nak kejar balik yang ada kat dala sboutbox tuh. so,TH amek keputusan untuk disable-kan sementara waktu shoutbox tuh and nak buat kajian trafik untuk blog ni. nak tengok keadaan blog ni selepas dan sebelum shoutbox ni ditutup. nak komen? jangan risau.kat entry TH tak disable pon malahan TH dah open for everyone. ok! kalau sapa2 yang klik my cbox,dia akan nampak imej dibawah ni.

 

 

image

 

 

TH : LETS GIVE IT A TRY !!

7 comments:

forever love said...

huhuhu..xpernah pun tinggalkan jejak kat shoutbox tue..hihi

taufiq helios said...

atiq : huhu...iye keee

bukankosong said...

ada baiknyer gakk...so bertambah sikit bilangan komen kt entry...

AiDa AzRyN said...

owh.. xpe,aida paham.. XD

ADfeez said...

wah...cemana nk buat tu?

Mra Mastura said...

1st timer datang sini XD

kamarukom said...

xpa2..bukak kat fb je ade hahak

 

Copyright © 2013 | Helios Blog