. Shoutbox/Cbox Helios Blog Ditutup

9:02 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

actually dah lama TH nak try ber-blog tanpa shoutbox tuh. eh..shoutbox ke cbox? lebih kurang je kan. bukan la niat hati ni takmo bagi kawan2 yang lawat tinggal jejak.tapi kebelakangan ni TH memang tak sempat nak kejar balik yang ada kat dala sboutbox tuh. so,TH amek keputusan untuk disable-kan sementara waktu shoutbox tuh and nak buat kajian trafik untuk blog ni. nak tengok keadaan blog ni selepas dan sebelum shoutbox ni ditutup. nak komen? jangan risau.kat entry TH tak disable pon malahan TH dah open for everyone. ok! kalau sapa2 yang klik my cbox,dia akan nampak imej dibawah ni.

 

 

image

 

 

TH : LETS GIVE IT A TRY !!

7 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *