Sampai Masanya Tunaikan Janji

9:30 PM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

 

Image0196

 

 

Comel tak budak bear tu? aha…dah lama dia dok senyap2 dalam bilik TH ni. tadik saje kemas kemas bilik. susun sikit. haha! eww..laki ada tedy? biar lah! orang bagi. haha. eh..entry ni bukan nak cite pasal tedu tuh la. tapi nak citer pasal hadiah kat pemenang kontes yang TH buat dulu. ingat tak lagi sape pemenang? kalau tak ingat sila [KLIK SINI]. aha..dah tengok? dia tuh la pemenang yang dapat hadiah tu.

 

cakap pasal hadiah, suppose TH dah pos kat miss ran minggu lepas. tapi tak sempat la. sebab kena posting ke port klang seminggu. so, minggu ni baru dapat pos. ehe. sowi ok miss ran. mesti lama kamu tunggu kan. jum tengok hadiah ape yang miss ran dapat

 

 

Image0195

 

TH : gambo tak jelas sangat sebab snap pakai kamera henset TH . Kamera VGA je pon. tak mampu pakai yang mahal Smile

5 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *