Wednesday, March 23, 2011

Sampai Masanya Tunaikan Janji

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

 

Image0196

 

 

Comel tak budak bear tu? aha…dah lama dia dok senyap2 dalam bilik TH ni. tadik saje kemas kemas bilik. susun sikit. haha! eww..laki ada tedy? biar lah! orang bagi. haha. eh..entry ni bukan nak cite pasal tedu tuh la. tapi nak citer pasal hadiah kat pemenang kontes yang TH buat dulu. ingat tak lagi sape pemenang? kalau tak ingat sila [KLIK SINI]. aha..dah tengok? dia tuh la pemenang yang dapat hadiah tu.

 

cakap pasal hadiah, suppose TH dah pos kat miss ran minggu lepas. tapi tak sempat la. sebab kena posting ke port klang seminggu. so, minggu ni baru dapat pos. ehe. sowi ok miss ran. mesti lama kamu tunggu kan. jum tengok hadiah ape yang miss ran dapat

 

 

Image0195

 

TH : gambo tak jelas sangat sebab snap pakai kamera henset TH . Kamera VGA je pon. tak mampu pakai yang mahal Smile

5 comments:

erleena said...

ha bear sape y bagi ? ? hahaha

congrates pade miss tu :DD

AiDa AzRyN said...

hehe.. xpe la,nanti keje dpt gaji,beli hp baru ye.. hihi. :D

taufiq helios said...

erlena : sape? err..haha ada la. dah lama tuh

aida : err..hehe..insyaAllah :)

hafiz hafizol said...

muahaha... xgtaw nak pinjam nset aku weyh.. hehe... 10 mp. huhu... xda tipu.

logorithm said...

I dah lama siap bungkus hadiah untuk miss_L selaku follower I yang ke-77.

Ingatkan nak sampaikan hadiah tuh kepadanya personally, tapi sampai sekarang tak serah-serah lagik. I rasa I pos jer lah hadiah tuh...

 

Copyright © 2013 | Helios Blog