Wednesday, March 23, 2011

Online Shopping | T-shirt KBU Dah Sampai

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

oho! korang pernah tak shopping online? alah..yang order melalui internet tu la. TH penah and dah banyak kali. tapi kali ni sangat teruja dan bernafsu. kenapa? sebab kali ni TH belik t-shirt ekslusif grup Kami Blogger Utara. woo! actually t-shirt ni dibuat untuk gathering KBU 26hb ni. tapi TH tak dapat hadir walaupun balik kampung time tuh sebab my sepupu kahwin. pulakk!! sowi taw geng KBU. baru sekali je TH pegi gath dengan geng utara nih. yang lain lain dengan geng SB. tapi takpe la. sebagai menunjukkan tanda sokongan, TH beli satu t-shirt tuh. siyes chun! baru je sampai tengahari tadi. meh tengok!

 

 

 

Picture0021

bahagian hadapan.

 

 

 

Picture0022

bahagian belakang

 

 

aha! yang paling mahal is kat belakang tuh! ada url blog TH. hehe! lepas ni kalau pakai pegi memana je bole la orang tengok my url tuh.

 

Picture0022

 

 

TH : hee~ nanti kalau ada gath or kuar lepak dengan blogger nak pakai la baju nih. eh! cepat la t-shirt SB pulak siap. tak sabar nk beli ni Smile

8 comments:

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaah..jgn jeles ngan akak..jap jap nak kasi link http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/jangan-cemburu.html

~...AmALinA....~ said...

wah TH....tshirt ina ada kt kak shida..huhuhu ari sabtu ni baru ambk time nak g gath nnt..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

weeeee.............

dok ciwi pa la ni?? haha

Eman said...

woahhh!
aku nk pi amik tshirt ni esok kat GK!
leh tayang gak ah pasni.
;DD

athirah said...

brapa rm tshirt ni?

taufiq helios said...

kak adish : nk pelekat gak!

@ina : waaa..join ea gath...jeles

@GKSB : mmg tgk ciwi nih. haha

@eman : aha...beli gak ea?

@tirah : rm 33 jek. tmasuk post and tambah url blog

taufiq helios said...

eman : opkos la hang beli kan..pi tak gath?

Fakhrul1409 said...

wei TH!! akunye lum smpai ag!!

 

Copyright © 2013 | Helios Blog