Online Shopping | T-shirt KBU Dah Sampai

6:39 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

oho! korang pernah tak shopping online? alah..yang order melalui internet tu la. TH penah and dah banyak kali. tapi kali ni sangat teruja dan bernafsu. kenapa? sebab kali ni TH belik t-shirt ekslusif grup Kami Blogger Utara. woo! actually t-shirt ni dibuat untuk gathering KBU 26hb ni. tapi TH tak dapat hadir walaupun balik kampung time tuh sebab my sepupu kahwin. pulakk!! sowi taw geng KBU. baru sekali je TH pegi gath dengan geng utara nih. yang lain lain dengan geng SB. tapi takpe la. sebagai menunjukkan tanda sokongan, TH beli satu t-shirt tuh. siyes chun! baru je sampai tengahari tadi. meh tengok!

 

 

 

Picture0021

bahagian hadapan.

 

 

 

Picture0022

bahagian belakang

 

 

aha! yang paling mahal is kat belakang tuh! ada url blog TH. hehe! lepas ni kalau pakai pegi memana je bole la orang tengok my url tuh.

 

Picture0022

 

 

TH : hee~ nanti kalau ada gath or kuar lepak dengan blogger nak pakai la baju nih. eh! cepat la t-shirt SB pulak siap. tak sabar nk beli ni Smile

8 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *