Sunday, March 20, 2011

Mereka Gila Trafik! BAHAYA!

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

rasanya dah dekat 2 minggu TH bukak peluang untuk sape yang berminat join bloglist baru TH.dan sekarang pkol 12.21 pagi and pencarian mereka yang gila trafik officially ditutup!  kali ni takde pengasingan dilakukan. sebab semua mereka gila trafik. jum tengok siapa yang mendaftar.

 

 

 

err…..tak sangka ramai juga yang join. so sape yang tak sempat tuh next tyme la ok! boleh? jangan nanges. oleh kerana mereka ni gila trafik..so, nanti sure mereka akan berlumba untuk duduk di top on the list..haha! gudluck korang!

 

TH : ada gak yang blog pilihan TH sendiri nak letak at bloglist tuh.

14 comments:

Fakhrul1409 said...

HAHAHHAHA! TH Kejam ngn aku!

taufiq helios said...

aha..nnti ko aku masukkan la...isk isk..kan da tulis kat bawah skali tuh

Bella Bell said...

owhh..ada gak tersenarai..last sekali..hahaa..tQ TH..^__^v PEACE~

Nour Akmal said...

ada dlm list..
thanks taufiq...=)

yna fazlyna said...

8? ok thanz ye.. huhu http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/blogku-benar2-usang-as-salam-hai-korang.html

kaizen said...

melepas....

Khairil Shahmi Shaidun said...

sempat tak lagi ni?...

tenangsudey said...

wah ramai gak join.. huhu

HazHand said...

wau3!! cane aku nk join!!? grr.. xkan da x sempat!! haish

eira said...

nk jugakkkk...

YanaMIB said...

sy juga gila traffik...tp xde dlm senarai..sbb xjoin..hehe =P

jejaka anggun said...

wow... ramainya follower... giler hebat....

syaimz said...

haha,niceeee (:

AyinAyob said...

eh eh, thanx! aku berada di tangga yang ketige. eceh eceh. hahaha. thanx neway he abang taufiq helios!!

 

Copyright © 2013 | Helios Blog