Mereka Gila Trafik! BAHAYA!

12:52 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

rasanya dah dekat 2 minggu TH bukak peluang untuk sape yang berminat join bloglist baru TH.dan sekarang pkol 12.21 pagi and pencarian mereka yang gila trafik officially ditutup!  kali ni takde pengasingan dilakukan. sebab semua mereka gila trafik. jum tengok siapa yang mendaftar.

 

 

 

err…..tak sangka ramai juga yang join. so sape yang tak sempat tuh next tyme la ok! boleh? jangan nanges. oleh kerana mereka ni gila trafik..so, nanti sure mereka akan berlumba untuk duduk di top on the list..haha! gudluck korang!

 

TH : ada gak yang blog pilihan TH sendiri nak letak at bloglist tuh.

14 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *