Tuesday, March 8, 2011

. Kita Serupa : adybudika.com

 

 

SALAM SEJAHTERA!

 

berikutan entry brader ady mengenai follower beliau yang sama dengan TH, bila TH semak balik memang sama lah! haha..tak sangka kan tersama pulak dengan abang ady pulak…it is an honour to me

 

brader ady punyer

image

 

TH punyer

image

 

 

muahah..bukan senang nak sama  dengan brader yan bole dikaakn TH envy gak la cara dia berblog nih.dengan trafik dia yang masyuk. and entry dia yang slalu wat TH terharu sbb kreatif contohnye entry pasal kaktus tuh..hehe..thanks abang ady ! [KLIK SINI] dan terjah blog brader ady ahmad soleh ni ok! SELAMAT MAJU JAYA BRO!

 

TH : gambo both our follower tuh TH snap kat abang ady punyer blog Smile

4 comments:

naqiah said...

ingatkan sama ape td

KyêrulL said...

aku 635 yahoooo! aku perlukan lagi 3 orang untuk geng korang HAHA

AiDa AzRyN said...

wah! dah makin maju! ;D

Nour Akmal said...

blogger yg masing2 support..good2..
sme2 maju dlm dunia blogging..

 

Copyright © 2013 | Helios Blog