Thursday, March 10, 2011

. Kisah Anje dan Adik.

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

alkisah bermula la satu kisah yang sangat best. TH tetibe jadik tukang karut kan. pada suatu hari dua orang budak kecik bergaduh manje mengenai ape panggilan mereka kau rumah sebab mereke bardua anak bongsu.

 

Anje : Mesti kat rumah mama kau panggil kau Adik kan? sebab kau anak bongsu.

Adik : eh! mana de..pandai pandai je ko kan. grrr..

Anje : iye la tuh..mesti ko takmo ngaku kan..

Adik : grrr…

 

 

dengan tak semena-mena,

 

 

Adik : eleh aku..ko pon mesti mama kau panggil ko Anje, singkatan dari Manje

Anje : mana ade! pandai2 kau kan! grr. ni nak marah ni

Adik : bluwerkk!! haha.. lalala~ takmo ngaku pulak kan..

 

 

tiba tiba sekumpulan remaja tersedar pergaduhan manje meraka tuh,

 

 

Remaja 1 : eh..korang pasan tak adik dengan anje tengah bergaduh manje tuh

Remaja 2 : aku pasan gak..comel gile weh

Remaja 3 : siyes comel. haha!meh la nak buat post dalam SB then aku nak printscreen

 

 

image

\image

 

TH  : cite ni hanya sekadar cuit cuit manje..haha..kan Man Yusoef and Syed Hakim Al-yahya kan..hehe!

14 comments:

Sunah Mohammad said...

hahaha! kisah semalam ye ni...kui3

Ery Farieha said...

manjew2 yewwww

~Kirin Selama Perak~ said...

nice la anje ngan adik ni.
sweet sangat !
:D

Fakhrul1409 said...

Hahhahaha..dermm! terbaik bro! wakaka

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Th ni bahaya lah skang.. suka print screen, xboleh slh kuar topik.. HAHAHA

mesmerising_wan said...

ahahah!
tertinggal time ni, hu
ops!-anak bongsu juge tp x pgil adik ye!!

jackieKOH said...

manjew nyewww... hahaha... [erk,asl aku tulis camne???]

alyana hamdan said...

hahahha....kuat print screen ea..??
ada jek nak buat entry dgn komen2 org..hahha...papepon best lorh..

-ilhamArman- said...

korang sweet wei!...
manjerrrr gilerrr...
tp nyesal giler suh diaorg berbaik semlm..tetiba wall jadi sunyi sepi...
hahahhaha..

SyedGraphiX said...

adik man x de komen lagi ke. wakakaka... dem lahh TH!

taufiq helios said...

@sunnah : haaa..tawu xpe

@ery : diorang mmg manje pon

@KSP : hahah,,sweet kan?

@fakhrul : ko nk kena gak?

@kerol : mana de bahaya pon

wan : kan da rugi

@ilham : tu pasal...lepas tuh semua senyap

@syed: ko suke la tuh kan..man baca tp xmo komen

iManAzRaf said...

haha.. gaduh2 manje lak..

man yusoef said...

ni aku nak komen, kemain riso lagi anje syed aku tak komen..dem...TH tak de part 2 ke? cam best je cerita ni...sambungla...GRRR

aslann said...

ewwwwww..manjeww yang pelikk..I smelt sumting fishy.lalalalalal..bluwekkk!

 

Copyright © 2013 | Helios Blog