. Kisah Anje dan Adik.

10:59 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

alkisah bermula la satu kisah yang sangat best. TH tetibe jadik tukang karut kan. pada suatu hari dua orang budak kecik bergaduh manje mengenai ape panggilan mereka kau rumah sebab mereke bardua anak bongsu.

 

Anje : Mesti kat rumah mama kau panggil kau Adik kan? sebab kau anak bongsu.

Adik : eh! mana de..pandai pandai je ko kan. grrr..

Anje : iye la tuh..mesti ko takmo ngaku kan..

Adik : grrr…

 

 

dengan tak semena-mena,

 

 

Adik : eleh aku..ko pon mesti mama kau panggil ko Anje, singkatan dari Manje

Anje : mana ade! pandai2 kau kan! grr. ni nak marah ni

Adik : bluwerkk!! haha.. lalala~ takmo ngaku pulak kan..

 

 

tiba tiba sekumpulan remaja tersedar pergaduhan manje meraka tuh,

 

 

Remaja 1 : eh..korang pasan tak adik dengan anje tengah bergaduh manje tuh

Remaja 2 : aku pasan gak..comel gile weh

Remaja 3 : siyes comel. haha!meh la nak buat post dalam SB then aku nak printscreen

 

 

image

\image

 

TH  : cite ni hanya sekadar cuit cuit manje..haha..kan Man Yusoef and Syed Hakim Al-yahya kan..hehe!

14 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *