Keputusan SPM Keluar Esok | Ape Kena Mengena Dengan Aku?

11:23 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

 

 

malam ni TH dok melayan twitter sambil dok baca mengenai keputusan SPM yang akan keluar esok. ye! KEPUTUSAN SPM KELUAR ESOK ok! ingat tuh Syed. ehe. teiba tengok la timeline twit tuh..semangan Amirul Hafiz dok cerita pasal #kenanganSPM dia. aha!ape dia hengat dia sorang je ada cite pasal SPM? haha!! *marah AH kat aku nanti.

 

tetiba teringat masa TH nak amek SPM dulu-dulu. dulu kalau nak cite pasal SPM ni, TH ni sekolah asrama. tapi buakn asrama penuh. ada gak yang ulang alik dari umah. ada gak yang dok umah sewa. TH la salah soran student yag dok kat rumah sewa tuh. memang best la tyme nak SPM tuh. pakat dok studi sampai larut malam. lepas maghrib pakat dok pulun tidoq dulu. tengah malam baru la bangun nak studi. kalau tak tido pon..lepas isyak tuh pegi la meronggeng mana-mana dulu. kadang-kadang TH pegi kaco kawan-kawan yang stay kat asrama tuh studi. dah tengah malam,balik la rumah studi pulak. haha! kadang-kadang selambe badak je tido kat asrama. sampai werden da kenal sebab baik dgn werden tuh. lagi lagi dok slalu pi tidoq sana.

 

tapi kan. makin nak dekat SPM, TH bukan la budak yang rajin. slalu gak dok join bebudak asrama fly malam malam. haha! best woo! pi kuaq makan..pi lepak. haha! mai hari nak SPM, gile cuak. haha! tambah2 paper Biologi,Kimia,Fizik,Math and Add Math. gile lah. tambah-tamba Add Math tu..apa habuk pon tarak paham tyme blajaq dulu.

 

sampai hari nak amek result, kami ramai dok pakat nak pi lewat sikit. aha! biasa la ..kononnye artis la geng budak-budak kelas sains nih. kecut teloq woo nak pi amek result tuh. tapi alhamdulillah la..Add Math tuh TH tak fail. semua lulus. haha! bahasa melayu TH tak dapat A1 haha.baha omputeh je yang dapat A1. sedih woo..sebab tak berjaya score BM tuh. tapi ape pon overall result alhamdulillah la.bole masuk U and skang ni jadik camni. haha!

 

Kepada sape yang nak amek keputusan SPM esok, TH wish korang GUDLUCK! takmo la takot sangat. usaha + doa + tawakkal = insyaallah berjaya ok!

 

TH : tipu la tak ketaq kan nak ngadap slip result SPM tuh Smile

7 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *