Sunday, March 13, 2011

Keputusan SPM 2010/2011

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

Keputusan SPM 2010/2011 boleh disemak bermula 23 Mac 2011 dan perkara ini telah disahkan oleh Ketua Pengarah Pelajaran,Datuk Abdul Ghafar Mahmud. so,ape lagi? korang mesti tak sabar dah kan nak check result tu. gudluck la kepada yang mengambil SPM kali ni. semoga korang punye result kali ni tip top. !

 

teringat masa TH amek SPM dulu. memang gile ah azab tunggu result kuat. dah kuar result SPM, nak tunggu result UPU pulak kan..nak masuk universiti. so, ALL THE BEST kat sume calon!

 

Datuk Abdul Ghafar

Datuk Abdul Ghafar

 

TH : syed! bila kau dah dapat result post la kat SB ye. haha!

3 comments:

kamarukom said...

aku nk cek spm aku boleh x?hahak

iqbalhakimi said...

err..result upsr dah kuar belom?..aku belom amek lagi r..haha

SyedGraphiX said...

dah la nama ak x de backlink. okbai. hahaha

 

Copyright © 2013 | Helios Blog