Wednesday, March 9, 2011

. Kenapa Kita Beruntung

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

kita BERUNTUNG sebab boleh MAKAN.

kita BERUNTUNG sebab boleh ONLINE.

kita BERUNTUNG sebab boleh lepak kat SAHABAT BLOGGER.

kita BERUNTUNG sebab NEGARA AMAN.

anda? BERUNTUNG cemana?

 

aku? aku beruntung sebab kenal dengan ramai artis. seperti bawah ni :

 

Azfar Roslan

 

 

Amira Izzati Agogo

image

 

 

Aimman The Halia

 

 

Aizuddin

 

 

and yang paling artis antara semua is :

 

Kyerul

 

 

TH : artis kan diorang? hehe…ni la cara aku nk mempromote kawan-kawan aku yang best nih Smile . klik je kat nama diorang and terjah blog diorang ok!

8 comments:

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHHAHA.. aku rasa nak buat mcm nie jugak lah.. gggrrrr

mera zati M.z said...

wahhhh, terharu :D
TQ TH !
*muchlove*

Once a sahabat blogger, always Sahabat Blogger!

^^v

muhammadnuraizuddin said...

aku tak seartis mcm hampa suma..aahah

alyana hamdan said...

hehehe....
baik jek..best lah kan dpt berkwn baik dgn artis macam dyorg2 sume ue..
=)

alyana hamdan said...

hehehe....
baik jek..best lah kan dpt berkwn baik dgn artis macam dyorg2 sume ue..
=)

Nurul Mazni said...

wah...kenalan artis gitu.. huhuhu~

efa said...

fuy0o..best tu kot artis hehehe...mmg femes semua yang disenaraikan tu :)

Nour Akmal said...

wahh..bestnya..ade kwn2 blogger mcm ni..nak gak merasa mcm ni..tp masih br lg pula..ade ke nak kwn dgn sy..

 

Copyright © 2013 | Helios Blog