KBU : Gathering Blogger Utara | Bukan Sebarang Perjumpaan

10:50 PM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

pernah dengar mengenai KAMI BLOGGER UTAGHA? hoho! TH pon sebahagian dari mereka eventho jarang lepak dalam sana dan jarang join gath diorang sebab TH kini berada di area KL. sedih kan tak dapt join kat area sendiri. ok. kali ni KBU menganjurkan satu lagi aktiviti perjumpaan antara blogger. jum tengok banner bawah. dicuri dari blog abg ady.

 

 

 

 

 

menurut penganjur, selain dari penglibatan blogger, perjumpaan kali ni turut melibatkan lebih 40 blogger utara dan wakil serta anak2 yatim Sinaran Kasih. so, sape kata bloger hanya jumpe berseronok antara mereka? blogger juga mampu membawa kegenbiraan kepada masyarakat lain Smile

 

 

TH : tak komfirm dapat join ke tak. kalau pegi pon TH maybe pagi dengan SI DIA

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *