Saturday, March 19, 2011

KBU : Gathering Blogger Utara | Bukan Sebarang Perjumpaan

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

pernah dengar mengenai KAMI BLOGGER UTAGHA? hoho! TH pon sebahagian dari mereka eventho jarang lepak dalam sana dan jarang join gath diorang sebab TH kini berada di area KL. sedih kan tak dapt join kat area sendiri. ok. kali ni KBU menganjurkan satu lagi aktiviti perjumpaan antara blogger. jum tengok banner bawah. dicuri dari blog abg ady.

 

 

 

 

 

menurut penganjur, selain dari penglibatan blogger, perjumpaan kali ni turut melibatkan lebih 40 blogger utara dan wakil serta anak2 yatim Sinaran Kasih. so, sape kata bloger hanya jumpe berseronok antara mereka? blogger juga mampu membawa kegenbiraan kepada masyarakat lain Smile

 

 

TH : tak komfirm dapat join ke tak. kalau pegi pon TH maybe pagi dengan SI DIA

4 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

takleh join gak T_____T

NAK SINGGAH TAK :BLOG TAK BUSUK

meaw said...

TH,wahhhhh....hope, dapat menghadirkan diri la ye :)

tomato said...

wee~TH x p ka ?? awat ?? yok la.. hehe

Shafiq said...

Salam..
Tidak Dapat Hadir..
Teringin Nak Join..

 

Copyright © 2013 | Helios Blog