.Inilah Titik Noktah!

10:15 PM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

maybe korang dah tengok..maybe korang belum tengok video yang TH dah upload kat 1tube.my tuh.

 

 

taraa!! sape cakap TH nak berenti berblog? sape cakap? TH pon tak cakap kan. pernah TH bersembang dengan seorang blogger lain and TH cakap “biarlah vlog yang aku buat nanti kalau boleh ada kaitan dengan entry yang aku nak buat” and malam ni TH akan kotakan kata-kata tuh. actually video nih just intro untuk TH menamatkan kontes yang pernah TH buat. HAHA! korang rasa tertipu ke? err.maf..takde niat nak tipu. tapi video tuh untuk intro entry bertulis ni ok! Smile

 

ok. jum kita tengok siapa dah join kontes yang TH da buat nih :

 

Miss Ran

Apezs Shah

Nur

Aida Azryn

SCC

Man Yusoef

Adam Zico

Dayah

Nuar

Lady Zul

Eddy Syrol

Islah

MahuMahu

Che Mat

Cik Blogger

Shaizhar

Ika Puk Puk

Nana

Izudean

Tasuki

Fakhrul

Along

Hafiz Hafizol

 

Alhamdulillah ada jugak orang join kan. so, cemana cara pengadilan, TH akan baca satu satu entry ni. TH takmo guna random.org and pemenang akan dipilih berdasarkan entry paling kreatif/menarik. so,sape yang join sila bersedia ok Smile. and lepas entry ni di-post..kontes ni officially DITUTUP!

 

TH : tamao marah TH taw..video tuh gimik je Smile

5 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *