.Giveaway 3 Sponsor : Eqbalzack

9:56 AM

 

 

SALAM SEJAHTERA!

 

Giveaway 3 sponsor? homaigod! TH kena tag lagi untuk join kontes. kali ni si budak kecik Zamir ni tag. nak kena buat nih. jum tengok ape kontesnyer.dah lama da kena tag..tapi sedikit bee-zee nk buat.lagipon ideak tengah kering.haha!

 

nak tawu lanjut pasal kontes ni and also syarat2 nak join [KLIK SINI]

 

-banner kontes- eqbalzack punye blog

 

 

enjoylukis

 

 

momwhobakes

 

okeh! yosh! setealh lama TH pikir idea nak buat cemana kontes ni..ni kontes bertemakan TIGA kn? cuba korang tengok ape persamaan gambo yang TH letakkan untuk keTIGA-tiga  blog atas tu? nampak? meh nk cite. dari ketiga-TIGA gambo tuh..diorang ada satu persamaan walaupun TIGA indivu yang berbeza which are diorang ni sume blogger. op kos la kan! haha..lagi satu ketiga-TIGA gambo tuh diorang suke pakai warna MERAH. and mereka berTIGA ni pon bila TH lawat blog ada satu persamaan yaitu mereka ni berumur lebih dari dua pulu TIGA tahun. haha! ok kan? ada banyak persamaan kan?

so TH nk tag Syed Hakim Al-Yahya untuk join kontes ni.. cepat cepat..malam ni da tarikh tutup! hehe

 

TH : sowi ye Z aku lambat buat Smile tengs sbb tag aku

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *