. Feedburner Google : Jangan Gelojoh!

4:32 PM

 

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

uols tawu tak ape tuh FEEDBURNER? FeedBurner is a web feed management provider. FeedBurner provides custom RSS feeds and management tools to  podcasters, and other web-based content publishers [wikipedia] . ataupun FEED? haa..yang ni bukan feed mean bagi makan or suap feed ni bermaksud : A web feed (or news feed) is a data format used for providing users with frequently updated content. Content distributors syndicate a web feed, thereby allowing users to subscribe to it. [wikipedia] and Web feeds allow feed readers to access a site automatically looking for new content and then post updates about that new content to another site. This provides a way for users to keep up with the latest and hottest information posted on different sites [web2fordev].

 

haa..skang dah faham ape tuh feedburner and ape tuh feed? nak dijadikan cerita semalam dala SB, TH ada la tanya2 sahabat kita pasal meta tag, SEO, and banyak lagi la..then termasuk pulak dalam isu feed ni. then TH pergi masum feedburner.com and gatal tangan godel dalam sana. yang bestnyer gatal tak gatal menggodel dalam tuh sampai original feed address pon TH delete skali. tinggal yang new feed address je dalam tuh. dah la yang baru tuh pon banyak salah. pehtu ping blog dalam gengblogger.com pon tak detect. orang nak letak my blog dalam bloglist diorang pon tak jadik. aduh..cemana nih. dah la tak pandai sangat bab tuh. last2 tanya si Zamir grrr..woff!! wooff!!  tuh, haha!! dia suruh try tanya Faizal Fredley or Pendekar Berkuda. so, I ask PB for help. TH ada gak mintak Aizuddin tolong tengokkan.dari semalam sampai hari ni. baru la ok. Thank to Pendekar Berkuda sebab tolong TH selesaikan masalah ni. Aizuddin pon trima kasih gak sebab tolong tengokkan. thanks korang sume sbb help me.

 

TH : pesanan dari PB “lainkali jangan gelojoh sangat” ehehe! thanks bro!

6 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *