Facebook Sekali Lagi Berubah? | Serabut or Best?

11:40 AM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

dah lama rasanya TH tak update. baru rini bukak facebook and TH rasa macam ada perubahan sikit. aha! korang pasan tak? tak? kalau tak meh tangok kat bawah ni.

 

 

 

image

 

 

aha! nampak tak? sikalang facebook dah ada button tuntuk tanya question. ala2 buat poll tuh la. and korang bole insert pilihan jawapan sendiri. best tak? pada TH agak menarik coz boleh tanya direct. takyah nak taip pepanjang and baca satu satu komen untuk tawu jawapan kpd soalan kita. mudah kan? pendapat korang?. TH dah try buat satu soalan tadik. jum tengok bawah.

 

 

image

 

 

haa! macam ni la naik kalau kita post question. ok tak? senang kan baca? ada lagi kat bawah ni. kalau klik kat soalan tuh nanti naik camni.

 

 

image

 

menarik isnt it? tapi sikit slack benda ni is benda ni tak boleh lock. which mean, sape-sape je boleh tambah pilihan soalan. haaa..tu agak tak best sikit. kiranya author takde supreme power la kat dia punye poll.

 

 

TH : lepas ni nak buat soalan banyak-banyak la.

7 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *