Thursday, March 10, 2011

. Bloglist Fakhrul Mai Dah!

 

 

Salam Sejahtera

 

 

 

hencik fakhrul ni dah melancarkan web terbarunya bertajuk akufakhrul.com . ape lagi. korang sume dipaksa join web dia ni oke. and dia pon ada buat bloglist. fakhrul ni memang jahat. dia paksa TH join dan buat entry kat dia. jahat kan? nak join? [KLIK SINI]. tak cukup dengan tu, dia paksa pulak TH review blog dia. jahatnya kamu!

 

haha. ape yang TH dapat katakan pasal blog dia nih. is simple,kemas,dan menarik la nak tengok. sebab grafik dalam tuh menarik. susunan widgetnyer pon kemas. walaupun tenet TH slow skang pon..bukak bole load. kira ringan la..walaupun tak bole fully load. so,korang sila la pergi terjah blog beliau. nescaya fakhrul yang jahat ni akan pakse korang review blog dia.

 

TH : ehehe..fakhrul ni tak jahat pon..baik je sebenarnya dia nih..weh fakhrul! bila nk wat gath?

6 comments:

Missy said...

nyanyi sikit lagu jahat by stacy tuh. ;)

apezs shah said...

salam

wah bertuah dpt wat review lagi k.
bukan clang2 tu.. :)

KyêrulL said...

Ahak.. bagus² nanti review blog aku plak.. tapi aku baik kan.. kita kan sekampung, xmo kutuk2 mcm niE yea.. HAHAHAHAHA

KyêrulL said...

Ahak.. bagus² nanti review blog aku plak.. tapi aku baik kan.. kita kan sekampung, xmo kutuk2 mcm niE yea.. HAHAHAHAHA

taufiq helios said...

@missy : haha...xsedap ar sora

@apezs : hehe...sikit2 je...nk ke?

@kerol : haha..kalau ko aku lagi jahat nk buat

Fakhrul1409 said...

dermmm! senyap ko kutuk ak! Arghhhhhhhhhh!!! Hahahaha

 

Copyright © 2013 | Helios Blog