[Blog Picisan]… ke? : Best Ke Jadi Budak Kampung?

6:51 PM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

walaupun tak ditag oleh sesiapa, TH dengan penuh tak malu nak join gak segmen brader Nix ni. sebab nampak macam menyelerakan.

 

mri kita lihat!

 

tu haaa..sebesar gabak aku letak banner tuh Smile

 

alrite, next is soalan yang bakal menggoda sesiapa yang membaca :

Adakah anda budak kampung?

 

-Yes totally budak kampung

 

Kampung anda dimana?

 

- Bagan Serai Perak. aha! aku dah bagitawu ni. bulan 5 sila datang. ada kenduri kahwin ok!

Apa yang best tentang kampung anda?

 

- Best sebab ada sawah padi,ada parit tali air.boleh mandi manda situ. then ada kebun pokok ‘kurma malaysia’ aka kelapa sawit. best woo..sangat damai!

 

Tempat yang anda selalu lepak (atau tempat bermain) di kampung?

 

- Kalau dulu aku selalu pegi kat petak sawah. caik belut. sampai hitam kulit aku. skanrang ni balik kampung lepak umah je sudah. haha!

 

Permainan kampung yang pernah anda main?

 

- Macam-macam. galah panjang, teng teng, batu seremban,tuju tin,tuju selipar..tuh antaranya la Smile

teng-teng

 

 

TH : sape baca entry ni wajib join segmen ni ok. pegi klik kat nama nix atas tuh

9 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *