Monday, March 7, 2011

. 150 Womans Who Shakes The World : thedailybeast.com





SALAM SEJAHTERA.

pernah tak tengar ungkapan “tagan yang menhayun buaian mampu menggoncang dunia” ? pernah? tak pernah? dalam sebuah majalah. majalah Time keluaran March, ada menyenaraikan 150 wanita yang paling berpengaruh dalam dunia nih dalam artikel “150 womens who shakes the world” hebat kan? jum kita tengok siapa antara yang tersenarai.



Angelina Jolie



Dr. Hawa Abdi



Aung San Suu Kyi



Leymah Gbowee



Sokha Chen



Melinda Gates



Admiral Hafiz



Syed Hakim Al-Yahya



Man Yusoef



Zamir Zanon



TH : amacam? hebat kan diorang…err..yang 4 “perempuan” terakhir tuh TH no komen..haha!! saje nk main main dgn korang weh!!

23 comments:

Admiral Hafiz said...

1st: “tagan yang menhayun buaian mampu menggoncang dunia”

'tangan' or 'tagan'?

2nd: Kenapa tunang aku, Heliza Helmi xde dalam senarai?
x adil ni

3rd: 4 yg terakhir tu
knp comey2?
ada x no. tepon minah yg atas motor 2? nk kenal la..
haha


sengal je entry ni

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

zaMir said...

sape la yg tak bertanggungjawab nih....huhuhu....

IftiMonstaa said...

HAHA ! perempuan 4 last tu cantik gila!

Fakhrul1409 said...

NASIB BAIK AKU TAK TERGOLONG..HAHAHAHAH..LPAS AK KOMEN NI JGN LAK KO NK WT CTER AKU LAK NT..HAHAHAHA..AKU LARIKKKK!! HAHAHA

muhammadnuraizuddin abdulrahman said...

tajuk 150...cait!!!

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, aku gelak guling² wei.. demm

taufiq helios said...

@AH :

1st : aku kan raja typo
2nd : heliza xcukup power..haha!!
3rd : ko nk aku siarkan no minah tu kat sini ke? ada je aku no dia..haha


@zamir : muahaha..ko suke la kan Z

@ifti : mmg chun kann ifti

@fakhrul : ko tungu je la..haha

Fakhrul1409 said...

taufiq: ko jgn!!!! Hahahha...siap ko nt!

man yusoef said...

sesungguhnya ko sengal!!! apehal aku plak!!!

tpi gaya syed pling comel...KAHKAHKAH *kemain lagi aku gelak besar...

taufiq helios said...

fakhrul : tunggu je la..haha!!!


man : hahaha...biasa la..bukan slalu aku ngate ko kan man..haha...mmg gaya syed tuh ayu wooo

taufiq helios said...

kyerul : ape ea aku nk bahan ko..haha

din : haha..aku kan cakap aku senaraikan diantara mereka yang masuk..so,tak la sampai 150 aku nk letak..haha

KyêrulL said...

HAHAHAHA.. jgn macam² lah ko TH.. gggrrrr!! jgn cetuskan peperangan

taufiq helios said...

bersedia lah ko kerul..haha!!!

forever love said...

<---- gelak guling-guling..hahaha

mr delirium said...

oke..mencarut kat sini...

jolie tu..mmg aku resperk...dengn keseksian bibirnye...omai~

KyêrulL said...

aku ade nuklear! ko kena igt tue HAHA

taufiq helios said...

@delarium : jum mencarut lagi..haha

@kerol : haha..kejar la aku..bluwerkk!! hah

tika said...

huhu...mula2 dlm otak terpikir nk komen..'yg paling suke ialah suu kyi'
tapi bila nmpk gmbr syed rs cm nk tukar komen kepada..
'yg paling ayu ialah syed...'

syed : i pun xpena posing cmtu...huhu

SyedGraphiX said...

MAN : hahahampeh mann. kau pun comel jgak! ahahhaa! dem demm..

TH : aiyooo. gambar lain aku byk yg lagi 'ayu' dari ni! ahhaha

asphaq said...

Terkejut jugak gambar yang laki2 tu. hahaha

Encik Psychopath said...

maria ozawa mane wei ? pengaruh besar tu bagi sesetengah lelaki sulit seperti aku.

AdyBudika said...

ahaahhahah..keji

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

yang last tuh menarik....
auwmmmm suke....
untuk di LELONG ke...
heheheh peace...

 

Copyright © 2013 | Helios Blog