. SYED!! Nak Banner Chun!!!!

1:22 PM

 

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

korang nampak tak ape tu? aha…xkire.yang penting entry ni khas untuk syed!! weh..aku mawu header paling chun. lagi chun dari ko punyer ok syed..haha!!

 

header aku mesti la berkretiria seperti berikut :

 

  • transparent
  • Font tulisan? eerr..kalau impact lawa tak? ko bat la guna font ape pon..asal menarik..bole tak syed?? 
  • wording tulis la Helios Blog, pehtu ada tagline aku “simple but perfect”
  • Gambar nanti aku emel…nk pilih gambo la pulak kan..errrr
  • Warna aku tak pandai bermain dgn warna..tapi ko letak la warna2 ceria…dan tak sakit mata kalau tengok..
  • paling aku suke kalau ko boleh letak yang mcm kerawan2 tuh…suke sangat…pendek kata xmo la banner tuh skema sangat..biar nampak elegen …template blog aku putih…xsusah kot nk pilih kaler kan syed  Smile

 

TH : demand tak aku syed? haha..and sape nak join [klik sini]

2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *