Tuesday, February 22, 2011

. SB! Kita Prihatin

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

 

mesti kawan2 dah tawu kan ape topik panas SB today isnt it? seorang sahabat kita Kyerull L Fresco telah dimasukkan ke Wad Ortopedik HKL untuk menjalani rawatan dan pembedahan berikutan kaki beliau mengalami komplikasi. rata-rata rakyat SB telah memberikan satu respon yang cukup mengharukan. bayangkan hanya sebuak komuniti maya yang pada mulanya diwujudkan untuk perkongsian entry, telah berjaya menjadi satu medan untuk semua berukhuwah,berkenalan dan mengambil berat antara satu sama lain.

 

Setelah mendapat berita bahawa sahabat kita ni dimasukkan ke wad, berpusu-pusu geng SB merespon dan insyaAllah rini ramai geng SB akan turun melawat kyerull di HKL. dikhabarkan plat besi yang dimasukkan ke dalam betis beliau patah dan perlu dibedah.so, kalau sape sape pergi today, samapikan la salam sahabat SB yang lain yang tak boleh datang.

 

Kyerull

 

TH : terharu dengan Geng SB and insyaAllah kalau takde pape, semoga ukhuwah ini akan berterusan. TH pon akan pergi melawat beliau

7 comments:

HazHand said...

yei!!!!!!! aku sokong ko!! huhuhu

forever love said...

hope dapat pergi petang nie

~Kirin Selama Perak~ said...

semoga dia selamat
insyaALLAH
:)

efa said...

insyaallah moga dya selamat buat pembedahan tu and get well soon huhu tak dpt pi jauh plak uhuhu

apezs shah said...

sampaikan salam kat dia yea TH..
nyilunya ase jadi macamtu...

Ujang9897 said...

semoga dia ok

Ifti Larina said...

sampaikan salam buat die eh TH.
semoga die get well soon :)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog