Saturday, February 19, 2011

. Promo Blog–Ruang Hidup Saye

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

untuk entry pertama pagi sabtu ni, TH nak mulakan dengan promote blog geng dari SAHABAT BLOGGER. sape tak kenal Naim Noor Alim ? alah..yang feymes letop letop dalam SB tuh la..haa..harini meh kita tengok blog dia. ada bran? pegi la..berbaik-baik dgn naim tuh…

 

image

 

ok ok..blog beliau nih,diberi nama RUANGHIDUPSAYE bermakna ruang hidup naim la tuh. paham? bukan ruang hidpu awek dia ke..korang ke…ruang hidup naim je.

for me,his blog ni sangat menarik. menarik celah mana? menarik dekat gaya penulisan dia..TH suke baca gaya bahasa yang dia gunakan. simple dan menarik. selain tuh blog ni tak la berat mana a.k.a ringan and aga lagiu fireflies wooo…suke suke! konten blog kawan kita ni pon menarik beliau menceritakan ape yang terjadi di sekeliling. contohnye event blogger la..ape yang dia buat denagn kawan2 dia la..and dia gak slalu bermanje2 dengan blog dia nih..rindu kat blog katanya..sebab kadang2 jaran bole hapdate..student la katakan..bizi pegi kelas..so,kalau korang minat nak tawu ape yang naim buat tiap2 hari..lawat la blog dia. eh..bukan yang tuh je..korang nk tawu pasal ape? semua ada dalam ni..so sila terjah dan follow blog orang kuat SB ni.haa.opsss!!

 

sape nak lawat blog sempoi ni, sila [klik sini]

 

TH : kalau korang nak tawu..naim ni aktif dalam SB woo! Nisa Kay pon dah join promo blog ni..korang? jum la promote blog saudara naim ni

6 comments:

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

weeee dah kuar entry nya :D

Hasrol Nizam said...

eh2..tak tahu pun ang ada buat review2 blog ni :D

Pendapat anda?
Nombor telefon di facebook-sila jaga privasi anda

yna fazlyna said...

blog usang ku bila lagi mahu di pomot?

HazHand said...

hahahah! naim! I LOVE U!!! hahahah

kaizen said...

TH sila promo blog sy pulak...weee....segla usaha anda amat2 dihargai...

http://mhs-kaizen.blogspot.com/

BajinganCinta said...

ngeee...nak jugak!


missgaban.blogspot.com

ma'aci...

 

Copyright © 2013 | Helios Blog