Monday, February 21, 2011

. Promo Blog–Kaizen

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

image_thumb[1]

 

untuk segmen promo blog seterusnya, TH malam ni dengan rendah diri nak mempromo blog seorang sahabat kita nih.. saudara KAIZEN. ape yang menari dalam blog kaizen ni is blog dia ini berasaskan info contohnya beliau ada bercerita pasal Pilihanraya Kampus yang rata2 berlaku harini. ada juga entry mengenai isi mesir, megenai Sahabat Blogger and banyak lagi la info. so, korang boleh la terjah blog saudara kaizen nih untuk mengambil pekdah dari info info yang telah dikongsikan bersama kita.ada jugak sedikit gosip dan about his life!! menarik!! ada gambar heliza and lisa surrrrihani siap tuh!! template blog beliau sangat simple dan smooth je untuk loading walaupun line tenet TH slow gile. so, ape lagi..sila la terjah dan follow la beliau nih. mari sama2 menyokong industri blog kita

[KLIK SINI] untuk terjah blog beliau Smile

 

TH : page tak sempat loading TH dah pront screen..haha!

3 comments:

kaizen said...

tq TH yg kacak....alhamdulillah...ade jgak otai nk tlg promotkn...

taufiq helios said...

u r welcome :)

forever love said...

ada salah eja tue..bukan pront la dear..

 

Copyright © 2013 | Helios Blog