. Promo Blog–HazHand

8:58 AM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

 

MEMULAKAN sesi berblog hari ahad ni,TH nak mencarut pasal satu blog ni. err..takde la mencarut. just nak promo blog my friend. TH kenal mamat ni masa pegi Gath kat TS ritu. and mamat ni sangat friendly. tak caya? tegur la dia. ok ok..sebab ape TH terpanggil nak promo blog dia ni? sebab blog beliau BEST! TH sangat suke tengok cara susun atur dalam blog beliau. disampaing grafik2 yang chun dalam tuh. ye la ..orang ada kamera besar..then belajar pulak bebenda creatif nih. btol tak HAZ? haha.. TH panggil dia asip je. and konten dalam blog beliau tak kurang hebat jugak. banyak info contohnyer dia bagitawu kita kat mana nak download cite and ouh! dia ada gak cerita pasal sex..haha..nak tawu? pegi la masuk blog dia..carik kat mana..

 

kalau nak dibandingkan dengan blog TH memang jauh langit dari bumi la. blog TH tu serabur giler.tak tawu cemana nak buat. maybe nanti asip ley tolong ea susun atur blog TH tuh..hehe..bole kan sip?cukup tak info pasal blog anak muda nih? kalau tak cukup pegi la terjah blog dia dan rasai sendiri pengalaman disana

[KLIK SINI]

 

TH : saje nak sergah dia dulu sebelum dia pegi sergah blog orang lain.eh…sape yang suruh TH review ritu korang sabar ye..jangan riso..pasti TH promo korang punye gak nanti

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *