. Promo Blog - My 500th Follower!!

12:49 PM




SALAM SEJAHTERA!

today TH rasa gembira sangat sebab setelah lama mencari, jupe gak my 500th follower nih.so,i would like to promo her blog and also bagi sikit review terhadap her blog :)

first of all..thank to amira atiya sebab sudi follow my blog okee..and follower dia takya citer la..jauh lagi banyak dari TH punyer..haha!

[klik sini untuk pegi ke blog dia]


dari pengamatan TH, blog amira ni banyak dia muatkan novel-novel pendek yang bertemakan cinta.tengok header sudah la..TH dah tawu mesti blognyer bertema cinta a.k.a lovey dovey..haha! selain tuh banyak info menarik dimuat gak dalam blog beliau. so,korang yang nak baca info mcm cemana nak mandulkan kucing..pasal madu..pendek kata, serba serbi info kalau korang nak tawu,boleh la lawat blog cik adik kita nih.and..ouh...kalau yang rajin membaca novel tuh..bole pergi jugak sana  :).

TH : menarik habis lah blog dia!! [klik sini] untuk add Facebook dia

1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *