.Promo Blog - Cerita Cinta Yana

11:31 AM



SALAM SEJAHTERA





setelah b eberapa hari TH bercuti dari buat promo blog...meh kali ni TH nk promo satu blog awek nih. tapi kan..awek ni tamak woo..ada 2 blog sekaligus..muahaha...lawak je ok! best hape..ada 2 blog..mcm2 bole buat. sape nak lawat blog beliau klik bawah oke..
untuk blog pertama cik yana ni dia menceritakan pasa hal ehwal semasa diri beliua..disamping info dan kontes dan segmen yang beliau join. TH rasa ni la her main blog.sbb folower dia pon masyuk!
blog kedua cik yana nih adalah berbentuk novel. dalam ni beliau mengarang kisah kisah romantis. ala2 tajuk blog kedua beliau nih "kisah kau dan aku" - tengok tajuk pon dah tawu kan mcm jiwang jiwang nih..
so..tunggu ape lagi?! pergi la terjah blog cik yana ni okee!! sbb TH tengok kedua2 blog beliau menarik dan smooth je


TH : sape lagi nak kenar promo lepas ni? jeng jeng jeng!!

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *