Friday, February 25, 2011

.Promo Blog - Cerita Cinta Yana



SALAM SEJAHTERA





setelah b eberapa hari TH bercuti dari buat promo blog...meh kali ni TH nk promo satu blog awek nih. tapi kan..awek ni tamak woo..ada 2 blog sekaligus..muahaha...lawak je ok! best hape..ada 2 blog..mcm2 bole buat. sape nak lawat blog beliau klik bawah oke..
untuk blog pertama cik yana ni dia menceritakan pasa hal ehwal semasa diri beliua..disamping info dan kontes dan segmen yang beliau join. TH rasa ni la her main blog.sbb folower dia pon masyuk!
blog kedua cik yana nih adalah berbentuk novel. dalam ni beliau mengarang kisah kisah romantis. ala2 tajuk blog kedua beliau nih "kisah kau dan aku" - tengok tajuk pon dah tawu kan mcm jiwang jiwang nih..
so..tunggu ape lagi?! pergi la terjah blog cik yana ni okee!! sbb TH tengok kedua2 blog beliau menarik dan smooth je


TH : sape lagi nak kenar promo lepas ni? jeng jeng jeng!!

4 comments:

apezs shah said...

salam

rajin TH promo yea..
bila time utk apezs ni.. jeng jeng.. nk tgk pasni sape pulak ni.

forever love said...

xdepun atq ny blog..xpe2...#tacing..

AiDa AzRyN said...

rajin nau promo blog ye.. XD

yna fazlyna said...

http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/03/tq-bro-taufiq-helious.html thanz bro coz sudi terjah blog usang yna...thanz sangat2.

 

Copyright © 2013 | Helios Blog