. PENDEDAHAN EKSLUSIF ! Rule(s) Menghadiri GATH

12:28 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

     Ni entry kedua TH menggunakan Windows Live Writer. setelah dipaksa dan diugut leh Zamir Zanon untuk test guna, TH pon test     la. Not bad la..senang nak guna.eh..TH xmo review lagik pasal Windows Live Writer nih. kali nih TH just nak tulis sikit mengenai Gath yang selalu dihadiri. setakat ni, dah 2 gath TH join. dan dari pengamatan TH, ada beberapa rule(s) yang TH rasa kita boleh praktiskan. And kali nih TH nak kongsikan what should we do kalau kita join ape2 aktiviti sosial. and ini adalah antara metod RAHSIA yang slalu TH amalkan

 

  1. Kena rajin beramas-mesra dengan blogger/peserta lain yang hadir – pergi je tegur and say ‘HI’
  2. Kurangkan sikit perasaan malu. takde sebab nak malu alah. Bukan pergi buat maksiat pon. pergi jumpe kawan je kan.
  3. Kalau boleh jangan la duduk kat ceruk. Pergi and duduk dalam crowd. So,bole la join diorang.
  4. Sentiasa berwajah manis dan peramah. Kalau ada orang tegur, reply and try la wujudkan conversation.
  5. Buatlah ape yang anda rasa patut untuk merapatkan silaturrahim. Jangan melebih sudah Smile with tongue out

 

TH : ni adalah antara bebenda yang TH praktiskan

10 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *