Wednesday, February 16, 2011

. PENDEDAHAN EKSLUSIF ! Rule(s) Menghadiri GATH

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

     Ni entry kedua TH menggunakan Windows Live Writer. setelah dipaksa dan diugut leh Zamir Zanon untuk test guna, TH pon test     la. Not bad la..senang nak guna.eh..TH xmo review lagik pasal Windows Live Writer nih. kali nih TH just nak tulis sikit mengenai Gath yang selalu dihadiri. setakat ni, dah 2 gath TH join. dan dari pengamatan TH, ada beberapa rule(s) yang TH rasa kita boleh praktiskan. And kali nih TH nak kongsikan what should we do kalau kita join ape2 aktiviti sosial. and ini adalah antara metod RAHSIA yang slalu TH amalkan

 

  1. Kena rajin beramas-mesra dengan blogger/peserta lain yang hadir – pergi je tegur and say ‘HI’
  2. Kurangkan sikit perasaan malu. takde sebab nak malu alah. Bukan pergi buat maksiat pon. pergi jumpe kawan je kan.
  3. Kalau boleh jangan la duduk kat ceruk. Pergi and duduk dalam crowd. So,bole la join diorang.
  4. Sentiasa berwajah manis dan peramah. Kalau ada orang tegur, reply and try la wujudkan conversation.
  5. Buatlah ape yang anda rasa patut untuk merapatkan silaturrahim. Jangan melebih sudah Smile with tongue out

 

TH : ni adalah antara bebenda yang TH praktiskan

10 comments:

cik panadol said...

kalau memang dah jenis yang pendiam cmne nak buat.... :(

HazHand said...

wah!! aku stuju ngn ko do kali nh!!! hahahahha

lAl said...

kan dah pandai sendirik...ahahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

TH yg sgt peramah hakhak

EmanCloud said...

kene muka tembok skit baru org kenal ahha

!tomatokering! :) said...

aduss , malu tu lah susah nk buang .. ade tips ?huuu

meaw said...

TH berguna gilak ni . tapi meaw banyak cakap dak masa gathering hat belah utara ? macam tak je kannn,HAHA... :P

Ujang9897 said...

gua pemalu

taufiq helios said...

@cik panadol : sikit2 la..nnti bole punyer...

@haz : oooo..sebelum ni ko tak setuju ek?

@bro hilal : pandai ape bro? hehe

@gksb : peramah la sikit2..

@eman : haha...jgn jadik tembok sudahh..haha

@tomato : tips?? wu...cemana eh..meh TH wat kajian nnti erk

@meaw : haha...meaw 2st time kot tyme tuh :)

@juang : ah kau...pemalu ke? errr

nurul lalala said...

info yg sgt3 baek..tapi kalo sy ni pemalu..hoho

cenggana tu? ada tips nak kurangkan malu?
http://luvknewrule.blogspot.com/2011/02/berdosa-jadi-gemuk.html

 

Copyright © 2013 | Helios Blog