Wednesday, February 23, 2011

. My 555th Follower

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

malam ni TH mawu review satu blog yang sangat best sebab dia ni kalau korang nak tawu is my lucky 55th follower. ok! jum kita tengok ade ada dalam blog beliau.

 

memula godel godel blog si gadis ni fiq tengok semua enrty dia. and dia banyak berceria tentang pelbagai topik. personal,info dan macam2 lagi. kalau korang nak tawu dia mula berblog December 2010 dan sekarang mempuyai 108 folowers.! sangat memberangsangkan. kalau TH dulu…5 bulan pertama join dunia blog ni memang tak sampai 50 pon followers. kiranya beliau rajin la blogwalk nih kan. blog dia pon smooth je..and design simpla dan sedap mata memandang Smile.

 

[klik sini] untuk lawat blog kelisa putih ni ok!

 

TH : tenkyu kelisa putih sbb sudi menjadi follower blog TH

3 comments:

~Kirin Selama Perak~ said...

nasib baik awek.
tak sia-sia aku baca.
HAHAHA

nadira shahid said...

amboi KSP ;p
TH, tqqqqqqqqqq! im da lucky one ;)

logorithm said...

Congrats TH!

I baru perasan yang I belom follow u lagi. I'm ur new 598th follower! :-p

 

Copyright © 2013 | Helios Blog