. Mini Gathering at HKL

10:55 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

APE?? SB ADA GATH LAGI?? actually TH baru je balik dari HKL melawat Kyerull . Alhamdulillah TH tengok keadaan beliau ok dan hanya menunngu hari pembedahan yang dijangka dalam 2 atau 3 hari lagi kerana menunggu kekosongan bilik bedah. TH pegi sana dengan Cik Mia dan KSP. Thanks Cik Mia sebab sudi ambil TH kat stesen tren bank negara tadi ye.tak sangka tadik bila sampai TH tengok ada dekat 20 orang blogger yang turun melawat KLF. fuh! terharu siot! tengok raut wajah KLF pon dia sangat terharu sebab geng SB sanggup turun melawat beliau. sampai dah jadi macam mini gath je tengo.tapi bertempat di hospital. memang meriah bila blogger dah berkumpul kan. tak tersebut sape yang datang tuh..tapi ramai la. kepada sape yang nak melawat, KLF berada di wad ortopedik HKL, aras 2 wad 1

 

Then habis melawat KLF, TH balik ke bangi tumpang kereta Cik Erry and before that, kami ramai-ramai lepak mekdi MidValley dulu..sementara tungu Cik Mia habis meeting sebab dia bawak KSP and beberapa orang lagik.sambil makan..sambil gossip dengan hal hal dunia blog nih..paling best is Eman tertingal tren nak balik KKB. so ,beliau tido rumah KSP malam ni..

 

ni adalah antara yang melepakkan diri mereka di mekdi tadi *link TH curik kat blog KSP Smile

 

1-Atiq Salleh
2-Ery Farieha Misri
3-Farhana Sahri
4-Taufiq Helios
5-Ahmad Jer
6-M Aimman Sarjan Adzmi
7-MohdNur Taufiq

 

 

TH : thanks kepada semua yang turun melawat KLF ye! and gambo takde sbb TH xde kamera

6 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *