Thursday, February 17, 2011

. [KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting!!

 

 

SALAM SEJAHTERA

okeh..rini TH rasa rajin nak join sagmen umar faruq. meh kita tengok !

 

Syarat-syaratnya..

  1. Buat satu entri khas..
  2. Letak header blog kamikaze..dan linkkan ke entri ini..
  3. Tajuk : [KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting!!
  4. Sila komen blog aku ini.. Kalau nk kritik lagi bagus..
  5. Tag : No limit.. Ajak la berapa ramai korang nak.. Lagi ramai lagi bagus..
  6. Copy paste url korang kat ruangan response(comment) entri ini..

 

ini la entry untuk beliau Smile

beliau mintak komen blog beliau. for me yang internet slow buat masa ni is his blog is nice.sdap mata memandang..disamping entry yang boleh dibaca. Smile dia budak creative multimedia kan? haha..kalau la TH bole blaja bebenda creative ni dari dia kan best Smile . ape pon TH suke header dia!! haha

 

for this entry TH nak suruh (tag) sume yang baca entry nih..sape baca wajib join oke?!

 

TH : mari bersama sokong industri blog malaysia!

2 comments:

Umar Faruq said...

haha.. thanx TH!!! :D

Umar Faruq said...

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/02/diorang-nie-sporting.html

 

Copyright © 2013 | Helios Blog