.Ini Entry Serius - Sekadar Perkongsian Malam

9:38 PM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

.mari kita bincangkan satu topik yang selalu diperkatakan oleh para blogger. dah banyak and slalu jugak TH tengok naik dalam post. kalau blogger newbie, ada yang selalu merungut tak dilayan..or takde sape nak masuk blog..or yang worst is ada gak yang mengata blogger lama ni kekwat. tapi tak semua yang cakap camtuh la..just sesetengah..bagi TH tak kira lama atau baru seseorang tuh dalam dunia blog ni tak dikira.ape yang dikira ialah cara kita menarik perhatian untuk orang berkunjung ke blog kita atau untuk kita disapa oleh orang lain. maybe yang tak layan tuh diorang bz ke..paham2 la timeline kat SB ni cemana..TH tak menyalahkan newbie. tapi kalian harus pandai membawa diri..sbg contoh,my best blogger friend mcm kyerul tuh..and sape lagi tah..TH tlupe..diorang boleh dikira baru.tapi..tengok cemana diorang boleh naik? kita tak bole expect nak naik secara mendadak. terus ke pucuk.. yang dah lama pon kalau nampak newbie, tegur-tegurlah..say 'HI'.sbg contoh, brader2 otai kita..kereka tak kekok menegur yang baru..mcm TH yang agak baru ni pon..brader ben tak kekok menyapa TH pon.bro framestone pon camtuh gak...bangga bila kita yang baru ni disapa mereka yang lama secara mesra..so,xde la isu balogger ni blagak kat blogger ni..isnt it? KITA KAN SAHABAT BLOGGER .. CHILL!!

 

 

TH : pendapat korang??

9 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *