Friday, February 18, 2011

.Ini Entry Serius - Sekadar Perkongsian Malam

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

.mari kita bincangkan satu topik yang selalu diperkatakan oleh para blogger. dah banyak and slalu jugak TH tengok naik dalam post. kalau blogger newbie, ada yang selalu merungut tak dilayan..or takde sape nak masuk blog..or yang worst is ada gak yang mengata blogger lama ni kekwat. tapi tak semua yang cakap camtuh la..just sesetengah..bagi TH tak kira lama atau baru seseorang tuh dalam dunia blog ni tak dikira.ape yang dikira ialah cara kita menarik perhatian untuk orang berkunjung ke blog kita atau untuk kita disapa oleh orang lain. maybe yang tak layan tuh diorang bz ke..paham2 la timeline kat SB ni cemana..TH tak menyalahkan newbie. tapi kalian harus pandai membawa diri..sbg contoh,my best blogger friend mcm kyerul tuh..and sape lagi tah..TH tlupe..diorang boleh dikira baru.tapi..tengok cemana diorang boleh naik? kita tak bole expect nak naik secara mendadak. terus ke pucuk.. yang dah lama pon kalau nampak newbie, tegur-tegurlah..say 'HI'.sbg contoh, brader2 otai kita..kereka tak kekok menegur yang baru..mcm TH yang agak baru ni pon..brader ben tak kekok menyapa TH pon.bro framestone pon camtuh gak...bangga bila kita yang baru ni disapa mereka yang lama secara mesra..so,xde la isu balogger ni blagak kat blogger ni..isnt it? KITA KAN SAHABAT BLOGGER .. CHILL!!

 

 

TH : pendapat korang??

9 comments:

nadira shahid said...

masing2 kne pndai la bwk diri.. senang cite = mcm keje kt tpt baru, msti la kite kne knal2 dgn pekerja lame, tgk2 tpt keje bru, bermesra.. cm tu jugak la dgn dunia blog.. yang penting niat la, kite buat blog nk cari kawan kaannnn ;)

zaty faisol said...

betul tu TH.
sebagai blogger baru, mestikena pandai bawa diri.
tak boleh mengharapkan simpati orang je. heeee.

bukankosong said...

sapela kita nak paksa owg singgah blog kita kan? Setiap blog ada keunikkan tersendiri...yg penting tau bawak diri dan bwk cerita kt blog tu kannnn...he..he..

taufiq helios said...

TH stuju dgn pendapat korang semua...ye la..orang cakap..nk hidup kena pandai la..and buat ang lain..kena salin tlong menolong la kan...takkan kita sorang je nk berjaya.tolong yang baru jugak..

Hasrol Nizam said...

kalau ada yang pergi gathering tu, bawak kawan sorang dua.tak la rasa kekok nak cari kawan kat sana nanti kan :D

AiDa AzRyN said...

Haaa... aida sokong kata fiq! :)

FaKArePa!n said...

kalau nak suruh orang baca entry kita.. kena la usaha cket.. jangan duk goyang kaki je..

Jom rasakan
Keranamu Jalan Jem

HazHand said...

hahahah,wei,aku suke gile kalau ko bg nasihat dgn tips do!!! hahaha
btol3... aku skong ko!

CikBulat said...

Ini sangatlah betol. Hoho

 

Copyright © 2013 | Helios Blog