. Gossip!–Amira Farhana punya Pilihan Hati dah terbongkar!

6:05 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA UOLS!!

 

sape tak kenal Amira Farhana? gadis 1tube.my tuh…alaaa..yang nama manje dia mia tuh le…haaa..kenal x? tu haaa..gambar bawah tuu

 

 

haa..meh sini TH nak gossip. cik mia yang letop meletop nih da lama menjadi perhatian ramai. ye lah kan.. orang feymes..krew 1tube.my pulak tuh.denga citer baru baru nih,cik mia ni banyak digossipkan dengan rami blogger..untung sape jadik blogger. haha!! dan baru je tadik TH dapt tawu, dia dah menemui pasangan hidup dia..aisehh..melepas lagik..haha!! yang bestnyer, pasangan cik mia adalah seorang lelaki yang sangat misteri.takpernah mendedahkan identitinya. yang TH tahu nama dia Ahmad Jer…kenal tak? dan mereka akan melangsungkan majlis doa selamat dalam masa terdekat. korang yang baca entry ini dijemput ke kenduri tu..nak gambar tak? gambar lelaki pilihan cik mia tuh..jum tengok kat bawah!!

 

 

letop kan pasangan cik mia nih…pengasas media jer tuh..bukan calang2 lagik calonnyer.so,sape nak join TH pegi kenduri diorang..sila register kat komen nih.nanti Ahmad Jer nak sediakan sebuah bas untukkorang dan limo untuk TH..haha..care to join?

 

TH : semoga korang berbahgia. and readers jangan marah kalau rasa2 brita ni palsu..sebab TH saje suka gossipkan diorang..err…hope awek Jer (kalau ada) and BF Mia ( kalu ada) jangan marah yek.

12 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *