Saturday, February 19, 2011

. Gossip!–Amira Farhana punya Pilihan Hati dah terbongkar!

 

 

SALAM SEJAHTERA UOLS!!

 

sape tak kenal Amira Farhana? gadis 1tube.my tuh…alaaa..yang nama manje dia mia tuh le…haaa..kenal x? tu haaa..gambar bawah tuu

 

 

haa..meh sini TH nak gossip. cik mia yang letop meletop nih da lama menjadi perhatian ramai. ye lah kan.. orang feymes..krew 1tube.my pulak tuh.denga citer baru baru nih,cik mia ni banyak digossipkan dengan rami blogger..untung sape jadik blogger. haha!! dan baru je tadik TH dapt tawu, dia dah menemui pasangan hidup dia..aisehh..melepas lagik..haha!! yang bestnyer, pasangan cik mia adalah seorang lelaki yang sangat misteri.takpernah mendedahkan identitinya. yang TH tahu nama dia Ahmad Jer…kenal tak? dan mereka akan melangsungkan majlis doa selamat dalam masa terdekat. korang yang baca entry ini dijemput ke kenduri tu..nak gambar tak? gambar lelaki pilihan cik mia tuh..jum tengok kat bawah!!

 

 

letop kan pasangan cik mia nih…pengasas media jer tuh..bukan calang2 lagik calonnyer.so,sape nak join TH pegi kenduri diorang..sila register kat komen nih.nanti Ahmad Jer nak sediakan sebuah bas untukkorang dan limo untuk TH..haha..care to join?

 

TH : semoga korang berbahgia. and readers jangan marah kalau rasa2 brita ni palsu..sebab TH saje suka gossipkan diorang..err…hope awek Jer (kalau ada) and BF Mia ( kalu ada) jangan marah yek.

12 comments:

ahmad said...

semuanya adalah dusta berlaka. marah heliza helmi ngan aku nanti. hahaha

Ujang9897 said...

ahmad..agak2 la..heliza tu tapis sikit...aku membaca nie..=)

KyêrulL said...

dasyaaaatttt HAHAHA

EmanCloud said...

oh mia why why why ???! hahaa

forever love said...

hahaha..padanmuka AJ..geram je ngn die...grrrrr

~iera nazirah~ said...

ade bas ea..nak ikot..nak ikot

saya syamimi said...

fuyo0o0o0hhh! mmg meletop hbs lah!

~Kirin Selama Perak~ said...

dalam diam ja kn??
nice~
:)

ecah said...

mengong..igt betol td..sbr je laaa!!

Tengku Nizam said...

(perhati kiri kanan , takut awek aku ade jer) ,, cun mia ni , nak no . hehehhehe

the garang said...

aku taknak berblog lagi. bye

Nizam said...

hahaha... nice-nice.. ;)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog