Wednesday, February 16, 2011

.Gathering Kedua SB

 

 

SALAM SEJAHTERA

 

 

Shah Alam – Selasa, bersamaan 15 FEB Sahabat Blogger sekali lagi telah menganjurkan satu aktiviti untuk ahlinya yang berjumlan lebih dari 3000 ahli. ini berikutan kejayaan Gathering pertama yang dianjurkan di Berjaya Times Square yang telah berjaya mengumpulkan lebih 60 ahli. Gathering kali ini telah diadakan di kawasan sekitar Shah Alam. sesi Ice Breaking telah diadakan di Tasik Shah Alam berdekatan Restoran Antan Batura. Selepas itu semua ahli SB terus bergerak ke Taman Ekstrem Shah Alam. Sesi sukan lasak dimulakan dengan penerangan dari instructor. *adeh..tak larat buat ayat akhbar dah..haha! lepas tu..sape nak main pergi main..sape takmo lepak tepi jek..termasuk TH.

 

 

nampak tak gambar atas tuh? ramai kan? mula2 ingat just around 20 ahli je join..tapi fuh!!! gile best la. diharap lepas ni admin SB boleh membanyakkan aktiviti seperti ini Smile

TH : terima kasih kepada edi dgn aizuddin sebab tumpangkan TH dgn kereta diorang Smile

7 comments:

HazHand said...

untung la.. ko pat men kayak pe sume!! hahahah

cik pieja hut said...

rugi ta join....laen kali nak tumpang TH lah ye...

Muhammadnuraizuddin said...

ahahha..kereta korng?hahha..perli ke ape nie..ahahha

zaMir said...

grrr....takpe2...aku sabar je....

Ujang9897 said...

best2..hehe

Ujang9897 said...

derm..gua takde

gEe said...

wahh. jeles. bile nk wat kat trganu plk?

 

Copyright © 2013 | Helios Blog