.Buta Tapi Celik | Live dari KL Sentral

8:33 PM

Snap Snap sementara tunggu tren balik kampung :)

SALAM SEJAHTERA

kali ni TH on9 kat KL sentral plak..bukan hape..kuar umah tadik awal..excited nak balik kampuang.dah lama tak balik woo.so,samapai sini awal.padan muke! bosan2 dok sini TH pon carik la plag nak on9 kejap. update sikit!

dalam tren dari UKM ke Sentral tadik,ada lah soran pakcik kelainan upaya..nape kelainan upaya? sbb dia buta. and skarang OKU ditafsirkan sebagai orang kelainan upaya okee bukan lagi orang kurang upaya :) takpe la..di sembang2 dengan brader sebelah lagik,tetiba dia kuarkan henset..woo!! dia guna henset norkiah E75 kot..ada ke? tapi yang advance la..1st time fiq tengok orang buta pakai henset. tapi dia kena pakai alat bantu dengar and sambungkan ke henset..setiap menu yang dia highlight,phone tuh akan becakap bagitaw..hebat kan?! jakun giler..tu la..skang ni orang buta pon dah tak buta..semua kerana teknologi..hoho..and ape yang mengejutkan bila ditanyan pakcik tu kije ape? dia kata technician IT..fuh!!! giler ah..nk pecaya ke tak? tapi pakcik tuh seniri yang bagi taw.pecaya la.. *husnu zhann

TH : tren pkol 9 kejap lagik. jum gossip dalam SB dulu :)



3 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *