Tuesday, February 1, 2011

.Buta Tapi Celik | Live dari KL Sentral

Snap Snap sementara tunggu tren balik kampung :)

SALAM SEJAHTERA

kali ni TH on9 kat KL sentral plak..bukan hape..kuar umah tadik awal..excited nak balik kampuang.dah lama tak balik woo.so,samapai sini awal.padan muke! bosan2 dok sini TH pon carik la plag nak on9 kejap. update sikit!

dalam tren dari UKM ke Sentral tadik,ada lah soran pakcik kelainan upaya..nape kelainan upaya? sbb dia buta. and skarang OKU ditafsirkan sebagai orang kelainan upaya okee bukan lagi orang kurang upaya :) takpe la..di sembang2 dengan brader sebelah lagik,tetiba dia kuarkan henset..woo!! dia guna henset norkiah E75 kot..ada ke? tapi yang advance la..1st time fiq tengok orang buta pakai henset. tapi dia kena pakai alat bantu dengar and sambungkan ke henset..setiap menu yang dia highlight,phone tuh akan becakap bagitaw..hebat kan?! jakun giler..tu la..skang ni orang buta pon dah tak buta..semua kerana teknologi..hoho..and ape yang mengejutkan bila ditanyan pakcik tu kije ape? dia kata technician IT..fuh!!! giler ah..nk pecaya ke tak? tapi pakcik tuh seniri yang bagi taw.pecaya la.. *husnu zhann

TH : tren pkol 9 kejap lagik. jum gossip dalam SB dulu :)



3 comments:

mahirahnazlim said...

giler kentang laa technician IT tuh .
woahh ! dia bkn kategori OKU buta la .Orang Kelebihan Upaya .

Ujang9897 said...

uik..cnggih sgt tue..hehe

rajin on9 ek..

wei aku tag kau, tgk sini

http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/contest-kami-pose-comey.html

Mr. TN_SkY said...

wow!>.hahaha...yang xbuta pun xmmpu kai hp canggih2 nie =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

 

Copyright © 2013 | Helios Blog