Friday, February 18, 2011

. Bro Framestone Bertanya ; TH Menjawab – Ape Bestnya Bercinta Dengan Blogger

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

segmen ini ditaja oleh cik Eva Natasha dan direalisasikan oleh Bro Framestone

 

 

Ape Best Bercinta Dengan Blogger? :

 

  1. Lebih bersemangat dan bernafsu nak update blog sebab si dia akan baca.
  2. Kalau nak pegi GATH senang. boleh bawak si dia. tak la dia jeles sebab dia blogger dan ikot skali.
  3. Pegi GATH kalau tak kenal sape2 pon tak kekos sgt sb awek blogger tuh da ade.
  4. Dia paham cemana situasi seorang blogger
  5. Kalau pergi jumpe bakal mertua nanti dia tanya ‘Cemana kamu kenal?"’ bole jawab ‘Kami berkenalan melalui blog, ayah…ehh..pakcik’
  6. Mesti best bole berjiwang dalam blog. nanti sume orang jeles! haha!
  7. Kalau nak kawin..buat je entry jemput kawan2 blogger.mesti meriah sebab bila blogger balik dari kenduri tuh..sure diorang buat entry.feymes kejap.
  8. Kalau gaduh pon..lawan buat entry gaduh kan.
  9. Nanti dah ada anak boleh cerita kat diorang yang kami bercinta melalui blog. jumpe pon dalam blog. and anak pon ajar bagi jadik blogger.

 

eiyak…banyak lagi rasa kalau nak perah…tapi sebelum merapu lagi banyak, TH stop here. haha! kalau korang nak join cemana? meh tengok sini [klik sini]

10 comments:

Bro Framestone said...

he...23x cam tue pulak

kalau gaduh.. boleh view 2-2 blog kalau nk tahu cerita sebenar he..23x

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

fRaMe+LenSeS said...

nadh stuju ng kamu..
suka suma.. hihihihi

Solihin Zubir said...

kalau masing2 tegar asik ngadap blog, pon susah jugak.. heheh..
kena pndai2 la bahagi masa kan..

forever love said...

hahaha..nom 8 tue yg paling best tue

Intan Izzatul said...

wow.. cm best je. hihi

Sunah Mohammad said...

salam TH~

ni pon..jawapan memang betul semuanya..haha~

misz FaTiN said...

cam 2,, TH cari la awek blogger gak.. bole FR gi kenduri korang.. ahakkkzzz..huhu.. ;p

Hanim Mahali said...

hahaha... bahaya jugak... gaduh gaduh tulis kat blog... kantoi...
Yeah! Bakal jadi Ibu

eva.syg.evo said...

haha..suka n0 5 tuh..hehe

Kech Hidayah said...

haahha..actually sampai sekarang susah nak explain kat parents camne kenal kawan2 blogger.selalu parents akan tanye, kawan matrik ke?kawan uni ke?kawan sekolah ke?kawan opis? hahah..kena la cakap, kenal masa gathering dengan blogger2..kalau bercinta dengan blogger pulak parents tak setuju kalau kate kenal dari internet...internet kan tak boleh percaya..so mesti kena cakap jumpa kat gathering itu..gathering ini...kukuh sikit..(kebanyakan blogger pun jatuh cinta lepas gathering kan?) heheh

 

Copyright © 2013 | Helios Blog