. Bro Framestone Bertanya ; TH Menjawab – Ape Bestnya Bercinta Dengan Blogger

9:24 AM

 

 

 

SALAM SEJAHTERA

segmen ini ditaja oleh cik Eva Natasha dan direalisasikan oleh Bro Framestone

 

 

Ape Best Bercinta Dengan Blogger? :

 

  1. Lebih bersemangat dan bernafsu nak update blog sebab si dia akan baca.
  2. Kalau nak pegi GATH senang. boleh bawak si dia. tak la dia jeles sebab dia blogger dan ikot skali.
  3. Pegi GATH kalau tak kenal sape2 pon tak kekos sgt sb awek blogger tuh da ade.
  4. Dia paham cemana situasi seorang blogger
  5. Kalau pergi jumpe bakal mertua nanti dia tanya ‘Cemana kamu kenal?"’ bole jawab ‘Kami berkenalan melalui blog, ayah…ehh..pakcik’
  6. Mesti best bole berjiwang dalam blog. nanti sume orang jeles! haha!
  7. Kalau nak kawin..buat je entry jemput kawan2 blogger.mesti meriah sebab bila blogger balik dari kenduri tuh..sure diorang buat entry.feymes kejap.
  8. Kalau gaduh pon..lawan buat entry gaduh kan.
  9. Nanti dah ada anak boleh cerita kat diorang yang kami bercinta melalui blog. jumpe pon dalam blog. and anak pon ajar bagi jadik blogger.

 

eiyak…banyak lagi rasa kalau nak perah…tapi sebelum merapu lagi banyak, TH stop here. haha! kalau korang nak join cemana? meh tengok sini [klik sini]

10 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *