Wednesday, February 16, 2011

. Ape Nak Jadik Dengan Geng SB nih!!!

 

 

SALAM SEJAHTERA

183933_188608827840784_100000750038887_501720_8314406_n

 

ni entry ketiga TH mengunakan Windows Live Writer. Zamir Zanon sila take note oke.. Smile

 

kalau anda seorang blogger mesti anda tawu ape itu Sahabat Blogger? kalau tak tawu sila pegi hentuk kepala ke dinding..anda tak laya digelar blogger..haha..mampu? main2 je la. seingat TH, SB tuh TH join tyme ahlinyer tak sampai 1K lagi. waktu tuh TH dah already join Kawan Blogger ( satu lagi grup blogger). mula2 TH join SB ni,aman je sebab tak ramai. nak ping blog pon aman giler..tapi lama kelamaan makin ramai blogger join and samapau sekarang..ahli SB dah dekat 4K. makin lama kalau korang post ape2 cepat je tenggelam kan. TH pon skali ping tenggelam terus..ahaha!! mencik! kalau nak ditengok SB ni.dari topik remeh temeh, nak carik kapel,skandel,anak ikan,awek,teka teki,pertanyaan mengenai dunia blog,isu semana..semua ada..rimas!!

 

haha..takde laa..sebenarnya SB cukup meriah and TH salah sorang yang selaly menyemak dalam SB nu. hope korang tak rimas la tengok TH dalam tuh. ada jugak la kadang2 SB ni dilanda mendung angkara haters. tapi tuh asam garam. tak setiap masa kita akan berseronok kan? isnt it? kawan2 SB sume kena tabah okee..and kita gunakan sebaiknya SB tuh sebagai pertemuan kita antara bloggers di alam maya selain gathering yang rajin dianjurkan oleh pihak admin Smile with tongue out

 

TH : sayang geng SB ketat-ketat!

12 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

PEHHHH~ RAJIN DIA DENGAN GATHERINGG~

zaMir said...

hahahah!!!! =D
no comment!!!
errkkk...aku dah jarang2 muncul kat SB semenjak 2 menjak nih....

hanim said...

tau tau... TH always de kat SB tu... ekeke..

zikeryhassan said...

geng SB selalu buat aku gelak sorang2

darxniq said...

pelok kamu kemas2..hahahha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

hehehe nisa pon sekarang ni hanya mampu tgk je wall SB..
\laju giler kotttt... ahahaha~

:D

~eZmALiZa~ said...

hmm..btol la TH...ade haters taw dalam SB nie..sbb tu ezma dah malas nak join... :((

aNnE said...

sb memang macam tuh . HAHA

taufiq helios said...

@yuyu : harusla rajin..hehe

@zamir : mcm xcaye je ko da jarang..bkn ke rajin..haha

@hanim : err..slalu gak nampak hanim

@zikery : tawu xpe..ak pon slalu gelak sowang2 tgok wall SB

@darnix : peluk kamu gak :)

@nisa : haha..laju cm bullet train kann

@eamaliza : alah ez....masuk wat tatae je sudahh..biarkan yang haters tuh..abaikan je

@anne : yeah!!! SB rawk!

joegrimjow said...

baru joinTT 2 hari lepas
kekeke

misz sheyla said...

taw xpe....xsempat nk reply komen da merate2 komen lain ade

Ifti Larina said...

majulah SB untuk negara

 

Copyright © 2013 | Helios Blog