. Ape Nak Jadik Dengan Geng SB nih!!!

11:40 PM

 

 

SALAM SEJAHTERA

183933_188608827840784_100000750038887_501720_8314406_n

 

ni entry ketiga TH mengunakan Windows Live Writer. Zamir Zanon sila take note oke.. Smile

 

kalau anda seorang blogger mesti anda tawu ape itu Sahabat Blogger? kalau tak tawu sila pegi hentuk kepala ke dinding..anda tak laya digelar blogger..haha..mampu? main2 je la. seingat TH, SB tuh TH join tyme ahlinyer tak sampai 1K lagi. waktu tuh TH dah already join Kawan Blogger ( satu lagi grup blogger). mula2 TH join SB ni,aman je sebab tak ramai. nak ping blog pon aman giler..tapi lama kelamaan makin ramai blogger join and samapau sekarang..ahli SB dah dekat 4K. makin lama kalau korang post ape2 cepat je tenggelam kan. TH pon skali ping tenggelam terus..ahaha!! mencik! kalau nak ditengok SB ni.dari topik remeh temeh, nak carik kapel,skandel,anak ikan,awek,teka teki,pertanyaan mengenai dunia blog,isu semana..semua ada..rimas!!

 

haha..takde laa..sebenarnya SB cukup meriah and TH salah sorang yang selaly menyemak dalam SB nu. hope korang tak rimas la tengok TH dalam tuh. ada jugak la kadang2 SB ni dilanda mendung angkara haters. tapi tuh asam garam. tak setiap masa kita akan berseronok kan? isnt it? kawan2 SB sume kena tabah okee..and kita gunakan sebaiknya SB tuh sebagai pertemuan kita antara bloggers di alam maya selain gathering yang rajin dianjurkan oleh pihak admin Smile with tongue out

 

TH : sayang geng SB ketat-ketat!

12 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *