Sunday, February 6, 2011

.Aku Dia dan Vintage by Kamal Kom



wa punya hati manyak senang maa..itu apek sudah buat kontes lagi suruh wa join..haha!

ini syarat nye okey~

1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek....
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen entry ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 wokey...


haha! 
so wa join la..err..nape aku terikut gaya itu apek?! arrr..nah ko kamal kom! ak nak join..nak hadiah kamera tuh okee~



klik sini pon bileh kalau nak join :)

tadaaa!! ni la gambo yang TH edit guna PS CS3.tapi basic jek.tak reti sangat :)



gambo asal

setelah di edit :)

itu apek cakap banyak gambo pon takpe..so,TH nak boh satu lagik..haha!

ori

edited :)

apek ni suruh tag yek : 

TH nak tag semua yang baca entry nih..korang wajib join okeee!!

and kalau menang,hadiah utama is :

menarik kan? haha..tapi korang takyah join la..bagi TH menang sorang sudah la..haha...marah apek tuh kang..mari mari mari join 

TH : best kan kalau menang..hehe!! nak hadiah..

7 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

pehhhhh! haidah dia memang best giler babik arrr! nak join arr!

nazirulhazwan~ said...

ni kompem kalah ni.hahaha

kamarukom said...

tenkiu taufiq~~ hahak..smgt kau eh!
klu nk update gmbr roger aku bro!
gudlak bebeh! ;)

aienz nawawi said...

gud luck =)

Biela Sapine said...

smart lerr gambar

Aezlika said...

gudluccck!! :B

fairuz alwani said...

smart ! gudluck okay ! :D

 

Copyright © 2013 | Helios Blog