Tuesday, February 1, 2011

.1st GA by fifyjammieasbim - TH join!




SALAM SEJAHTERA.

tetiba rini rasa nak join GA kan..jum tengok :)

  1. Letakkan banner ini di ENTRY =)
  2. mesti ade blog sendiri bukan tumpang kawan-kawan hehe :P
  3. FOLLOWER fify.
  4. bagi tahu jantina (female/male)
  5. pemenang dipilih secara jeng3 * biar la rahsia*
  6. sambung slogan ni "nak join jugak sebab....." (tak lebih 20 patah perkataan)
  7. tag kawan-kawan korang at least 3 orang *make sure dorang tahu*
  8. tarikh tutp GIVE AWAY 31 MARCH 2011

syarat pertama - complete!


syarat kedua - memang blog TH pon ni. Complete!

syaray ketiga - dah folo. Complete!

syarat keempat - TH ni lelaki.tgk banner blog pon tawu dah kan. Complete!

syarat kelima - tuh info jek. Complete!

syarat keenam - slogan "..nak join gak GA nih sebab TH suke hadiah,benda free dan TH tak penah menang hadiah lagik dari pape GA sebelum nih :)" . Complete!

syarat ketujuh - tag kawan2.

nak tag : 
Man - sebab dia suke hadiah!
Zamir - sebab dia nak belanje TH kat maeps nanti!
Atiq - sebab gath yang diorang wat best!
Din - sebab ada gambo TH kat kamera dia

TH : semua follower blog TH ni jemput la memeriahkan GA dia okee. [klik sini]



4 comments:

man yusoef said...

haha!! yea aku mmg suke hadiah!!..hahaha

Fifyjammieasbim said...

terima kasih sebab join ^_^
n thnx support blogger newbie mcm fify ^_^

ok complete ^_^

taufiq helios said...

haha..ak da tawu dah ko suke hadiah man...

fify - no biggy lar :)

AiDa AzRyN said...

Gudluck weyh! XD

 

Copyright © 2013 | Helios Blog