Monday, January 31, 2011

.Terima Kasih 1tube.my


Salam Sejahtera.





ok.ni pasal gath semalam lagik.tapi bukan mengenai blogger. ni mengenai team yang datang buat liputan kat gath SB semalam. memang cayalah gath semalam disampin heliza datang ditambah lagi krew 1tube.my datang buat liputan gempak habis la. tapi fiq masuk tak dalam footag diorang ea? haha!

readers tawu tak ape tu 1tube.my? dari nama pon rasanya dah boleh agak kan? menurut penerangan dari cik amira farhana , 1tube ni lebuh kurang sama dengan youtube. tapi ape yang lainnyer is 1tube ni produk malaysia. and 1tube ni gak kelebihan diorang is setiap video yang diupload akan ditapis terlebih dahulu bagi mengelakkan sebarang konten yang terlampau. ok la tuh kan..seswai untuk semua peringkat usia. and menurut dia gak..server 1tube nih kat cyberjaya. so..ikot logik biasanya akan laju la kalu nak stream video sbb dekat.dalam malaysia jek.

ape lagi? koran gpegi la join..senang jek nak daftar. lepas ni tak yah guna youtube dah kan..bole bertukar pelan2..kita kan dah ada produk sendiri..bole?


bersama krew 1tube.my

tyme DD bagi talk *curik gambo kat blog bro


TH : semoga 1tube terus maju dan provide servis yang best!!

9 comments:

CikBulat said...

asal xde gmbar aku?

EmanCloud said...

oh kak mia hehe

Ujang9897 said...

awek sblh tue cun..hahahha

taufiq helios said...

@gmbo cik bulat xmo..nk dgn mia jek!! haha

@eman angau ke?

@ujang : hahah..heip!!jgn naik gatal! haha

tomatokering :) said...

hoho , sonok yea . :P

taufiq helios said...

of kos la best :)

Zuewairy said...

bestnyer...

ken said...

cool.. hope it doesnt end up like 1malaysia.com.. lol :)

ofcuz said...

bile die nk upload eh..?

 

Copyright © 2013 | Helios Blog