Monday, January 24, 2011

.SEMUANYA KERANA ONLINE





SALAM SEJAHTERA.











update? ape lah yang fiq nak update nih yek. i'm completely blank. tataw nak update ape blog nih. help meeee!! tapi la kan..satu update fiq dapat dai my friend yang dah nak bertunang tuh is dia cite, ada lah satu institusi nih war war iklan yang ramai orang dapat zakat. punya la panjang senarai list yang dikeluarkan dalam online database diorang. and my friend sorang tuh is salah sorang yang dapat. tapi yang peliknyer bila diorang menapak atas bukit nak pegi claim cek,bole pulak orang kat kaunter tuh suh bace notis kat tepi kaunter i tu die ade tampal..bace2, die tulis kat situ, sila abaikan senarai nama penerima zakat dlm sistem kerana ada masalah teknikal...kiranya list tu actually tak laku sekupang pon dan diorang balik dengan tangan kosong..tu je alasan?masalah teknikel? dah...tak bole buat pengumuman balik ke dalam sistem online tuh instead biar diorang naik and kena baca notis kertas bongek tuh..ehehe

ape laaa...yang list panjang lebar bole buat, notis sikit pon tak bole keluarkan dalam sistem ke? menyusah betol..kena yang naik nak amek tuh betol2 takde kenderaan,menapak dari bawah ke atas bukit tuh..naik2 tgk jadik camtu..come on la..kenapa yang tetiba jadik isu yang senarai tuh actually mcm palsu or tak betol? ke korang nak test je..adehh.. kesian budak2 tuh tertipu...



TH : tataw la diorang tertipu ke tak..tapi sumber pon cakap lebih kurang camtu :)

No comments:

 

Copyright © 2013 | Helios Blog