Friday, January 21, 2011

.oh yeah!




kembali bersemangat bila broadband nih dah kembali laju :)






"manusia jika diberi sedikit galakan,nescaya akan lebih bersemangat"

sape setuju dengan pernyataan diatas? fiq setuju...as illustration, kebelakangan ni fiq sangat malas berblogwalk,update blog dan online..sebab ape? sebab my breoadband dah sampai limit. tapi sejak petang tadik,ianya dah bertambah laju..so,semangat nak ber-blog pon datang..nak berblogwalk pon datang..

penah tak dulu masa korang kecik-kecik,mak ayah janji nak bagi sehari sengget kalau dapat posa penuh? tak pon mak ayah janjikan nak bagi hadiah kalau dapat no 1? tak pon ada yang janji nak belanje makan kalau dapat result bagus? then mesti kita bersemangat kan? tak ikhlas?? fia rasa ni bukan permasalah ikhlas or not..tapi perlu what as motivasi..hehe..macam fiq kalau habis bohsan kije,fiq motivate myself balik nanti bole lepak2 depan lappy tengok cite how i met your mother..haha...bole?

TH : korang cemana bagi motivasi kat diri sendiri?

2 comments:

AiDa AzRyN said...

saya setuju! XD

Owh,aida suka broadband maxis!!! kat poli aida lau guna broadband maxis,laju giler! Siyes! @.@

::nuRuLaDHar:: said...

bg smangat sndri? hmmm selalu beringat2 kot..hihi

 

Copyright © 2013 | Helios Blog