Tuesday, January 25, 2011

.Kontes Kenangan Silam



disebabkan kekangan masa dan beberapa masalah lain, fiq tak dapat menganjurkan sukaneka blogger yang telah dicadangkan. so, bagi mengganti event tu dan dalam sambutan sempena my blog ni akan berusia setahun, fiq nak buat satu kontes dan memberi hadiah kepada pemenang. suke tak? this is my 1st GA so,pening jugak la fiq nak pikir hadiah ape nak bagi. sebelum tuh meh tengok cemana korang nak join kontes nih


1- korang kena buat satu entry bertajuk " sambutan setahun taufiqhelios.blogspot.com "

2- korang kena lah jadik follower blog nih

3 - letakkan banner kontes nih dalam entry korang dan mcm biasa la..link-kan ke blog ni




4 - cuba korang ceritakan pengalaman best/tak best sejak korang bergelar blogger (tak panjang lebar pon takpe asal kreatif) dan submit url kat ruang komen entry okee.

5- tag la seberapa banyak blogger yang korang suke

kontes ni akan bermula starting entry ni dipost till 1 mac 2011


hadiah :

set mask from ellianto dan
pendrive 4gb dan
sijil penyertaan ekslusif dari taufiqhelios.blogspot.com


and bagi melancarkan kontes nih,fiq nk tag semua yang baca my entry nih untuk join :D

TH : penyertaan paling kreatif akan dikira sebagai pemenang

38 comments:

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

join

apezs shah said...

salam wah menarik gilerh.. Nak join2... Insyallah.. ;)

apezs shah said...

Yeah dengan gigihnya saya kasi tahu..
saya dah join..

Linknya : http://sayaphalusinasi.blogspot.com/2011/01/contest-sambutan-setahun.html

adamzico said...

http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=4724680677779683554

Helios: akhirnya.. boleh EDEN join..? wink!

nur said...

Nur joined

nurhafiz2009@yahoo.com

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Jemput ke ALL IN ONE

AiDa AzRyN said...

Nak join!
http://www.aidaazryn.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

lAl said...

hahaha.. 1 mac kan?? rilex bro. aku ada 3 entry lagi pending nih...hoohoh.. nnti februari aku wat k.. dah dalam list draft aku dah. :P

sicomot-comel said...

SCC join the kelab !

Eh, salah. SCC join the Contest! hehe

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

xcyber said...

still got 3 GA and contest..
adoii nanti la ek am buat

mohd sasuke said...

menarik2..

man yusoef said...

dah siap sudah follow juga

http://manyusoef.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

adamzico said...

bukan dah kasik n3 nyer ka? huhu..!

adamzico said...

hantar agik.. leh?

http://adamzico.blogspot.com/2011/01/contest-sambutan-setahun.html

/Dayah/nurul/dayak said...

dah setel, tq for you're contest http://sweetdayday.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

:)

Yuni Aisyah said...

wah menarik...rasa cam nak join je...

Nuar El-Ummar said...

orait..bru dpt join contest kamo arini..so buzy.. siap dah! jom visit..hehe

http://noarelumar.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Mr. TN_SkY said...

Gile ah..Fiq buat contest!..ade can aku join then menang? ahaha :-p

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ok dah siap pakincek...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

eddy syrol said...

dah join dan polow..ngeh3xx..


http://eddysyrol.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

islah_nafsina said...

done..
http://islahnafsina.blogspot.com/2011/01/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Fifyjammieasbim said...

hye dtg melawat ni =)))

ey join my GA ^_-

http://fifyjammieasbim.blogspot.com/2011/01/give-away-fifyjammieasbim.html

MahaMahu said...

Minat joint contest and terus joint contest ni best lak heheheh....

MahaMahu said...

Joint kat sini link nye ok...

http://advsinfo.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Che Mat said...

i join too!hehe

http://apamacamana.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Che Mat said...

i join too!hehe

http://apamacamana.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

cik blogger said...

taraa!!! cik blogger join!!

http://teanyh.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id followers : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

apisv2 said...

nice;)

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Mama Zharfan said...

winner based on apa yer? citer menarik ker?
winner seorg ajer ke?


jom join Heartbeat!

Wan Ahmad Izudean said...

salam...
Mr.Helios aku dah join kontest ko..
terbaiklah...

http://xpresikuseven.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Wan Ahmad Izudean said...

sori 2X tak sure link first betol ke tak..

http://xpresikuseven.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

saya mau join.. hehehe

http://norleladasuki.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Fakhrul said...

Taufiq Helios!!! aku join dh ni! ingt...!! tuntut jnji2 mu itu..hehehee..
http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Along Usop said...

dah siap!.. hahaha.. pastikan aku menang tau!!.. =p

http://alongusop.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

hafiz hafizol said...

okeyyy.... dah ciap.... tlg bagi markah bonus..... tawuuu.... aku puji ko manyak uh... hahaha.....
http://hafizhafizol.blogspot.com/2011/02/sambutan-setahun-taufiqheliosblogspotco.html

Miss Ran said...

wah banyak gile hadiah..sure ke dpt ni? Tak sabarnye=)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog