.Kontes Kenangan Silam

9:25 PM



disebabkan kekangan masa dan beberapa masalah lain, fiq tak dapat menganjurkan sukaneka blogger yang telah dicadangkan. so, bagi mengganti event tu dan dalam sambutan sempena my blog ni akan berusia setahun, fiq nak buat satu kontes dan memberi hadiah kepada pemenang. suke tak? this is my 1st GA so,pening jugak la fiq nak pikir hadiah ape nak bagi. sebelum tuh meh tengok cemana korang nak join kontes nih


1- korang kena buat satu entry bertajuk " sambutan setahun taufiqhelios.blogspot.com "

2- korang kena lah jadik follower blog nih

3 - letakkan banner kontes nih dalam entry korang dan mcm biasa la..link-kan ke blog ni




4 - cuba korang ceritakan pengalaman best/tak best sejak korang bergelar blogger (tak panjang lebar pon takpe asal kreatif) dan submit url kat ruang komen entry okee.

5- tag la seberapa banyak blogger yang korang suke

kontes ni akan bermula starting entry ni dipost till 1 mac 2011


hadiah :

set mask from ellianto dan
pendrive 4gb dan
sijil penyertaan ekslusif dari taufiqhelios.blogspot.com


and bagi melancarkan kontes nih,fiq nk tag semua yang baca my entry nih untuk join :D

TH : penyertaan paling kreatif akan dikira sebagai pemenang

38 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *