Tuesday, January 25, 2011

.Kau Banduan!








SALAM SEJAHTERA

korang penah tengok citer PRISON BREAK tak? penah tengok BANDUAN tak? or penah jadik BANDUAN tak? tak penah? bagus. tapi..ada tak orang yang bebas tapi dia terkurung a.k.a banduan.



ni bukan isu pesalah banduan oke. tapi isu banduan rokok. hidup diorang ni dipenjara walaupun diorang bebas. dipenjara dengan rokok. maybe ni isu lama.tapi fiq kesian tengok mereka yang merokok ni. hidup sentiasa kena bergantung dengan rokok. ape taknyer..kalau tak dapt rokok muka tuh gian semacam jek. fiq sniri penah tengok cemana giannya my friend sorang tuh bila seharian tak dapat rokok. kesian kan diorang?takde rokok takleh hidup. tapi kan..isap rokok ni banyak fadhilatnya. such as :

  1. duit cepat habis sebab rokok dah makin mahal.
  2. cepat mampos sebab rokok tuh beracun
  3. ramai tak suke sebab asap rokok tuh busuk!

diorang ni mesti dah banyak amalan sebab nak mati cepat kan and kiranya perokok nih orang kaya la kan..haha..ye la duit dah banyak tak tawu buat ape,so,bakar je la kan duit tuh :D





TH : second hand smoker pon dapat efek mereka yang merokok tuh.syuh! dok jenjauh sana tuh wahai smokers!! tak suke!

6 comments:

apezs shah said...

katakan TAK NAK pada ROKOK.... ;)

header contest tu yes utk saya punya blog.. ;)
*follow here..

Eazy Izzuddin said...

oh nasib lah tak merokok
bahaya..
huk3

Sasa Al-Sharif said...

dulu aku perokok tapi dah berenti. nasib baik, kalau tak, dah tentu aku kena halau ni. hehe

Biela Sapine said...

Rugi kepada sesiapa yang merokok tu, buang duet je

::nuRuLaDHar:: said...

mmg xsuke gile bau rokok! huhu tapi redha jek la~~

Ashraf[systemdown] said...

skg kn dh mcm2 ubat nk ilang kn rse gian..
ade member dh berhenti merokok dh sbb gune ubat 2.. :D

 

Copyright © 2013 | Helios Blog