.Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway

11:04 AM








ok2..today online from pejabat and saya nk menjawab tag by kak aisyah

tag ape? beliau tag fiq dalam giveaway izamir ridzwan [klik sini]



senang aje untuk join giveaway ni tau.. tak percaya..tengok ni:-

1.Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan..(WAJIB ok!!) - selesai

2.Buat entry bertajuk Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway dan link kan ke entry tersebut - selesai

3.Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang - selesai






4.Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..






5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri tersebut.. Itu jer..




2 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *