Friday, January 21, 2011

.Hari Jumaat Sayyidul Aiyyam


SELAMAT HARI RAYA :)

eh..tetiba kan fiq nk ucap selamat hari raya today. sedar tak korang? umat islam ni diberi kelebihan raya pada setiap minggu. sedar tak? kalau tak sedar sila sedar sekarang ye.

betullah dengan segala kesusahan adanya kesenangan..macam fiq.mula2 masuk intern sini memang la terasa hampeh.tapi setelah bersabar.lama kelamaan alhamdulillah mula terasa masuk dijiwa dengan tempat nih. baru2 nih fiq dapat satu projek menguruskan sambutan maulidur rasul untuk KDN ni..mula dengan buat memo untuk setiap bahagian then design banner and lastly nanti maybe baju seragam. tapi sempat ke tak ea?sbb fiq dah mintak tukar ke department lain. bergantung kepada pengurusan la nk tukarkan fiq ke tak. yang penting fiq dah siapakn tugas2 yang diberi and i'm proud of it :)

korang yang lain cemana? amcam kerja? study? jangan jadik macam fiq taw..suke menyampah pada permulaan..tapi hakikatnyer kalau dihayati betol2,benda tuh best.. :)

2 comments:

Eazy Izzuddin said...

hari jumaat
nk weekend dah
cepat masa berlalu...
besh ape permulaan..
xD

..hizamirahim.. said...

yep.
setuju.
dulu masa study rase mcm tak best.
skrg dah tak study, rase nak kembali ke masa tu.
XD

 

Copyright © 2013 | Helios Blog