.Facebook Akan Ditutup part 2 - cara meningkatkan trafik?

6:55 PM





SALAM SATU MALAYSIA 


gilee!!!


dah lama rasanya tak update blog kan. bila dibaca balik komen2 kat entry FACEBOOK AKAN DITUTUP, fiq nk tergelak pon ada..nak emo pon ada.haha! macam2 respon yang fiq dapat. ada yang siap marah fiq sbb sebarkan berita palsu. ehem..ehem..actually sebelum fiq buat entry tuh,fiq dah tengok banyak entry blogger lain buat. and fiq pon ada dah terbaca yang benda tuh juas a hoax,palsu,tipu and dll. saje je nk menguji kepekaan kawan2 lain. congrats!! korang berjaya melepasi.ada ke yang tak berjaya? hee~ no komen.


fiq rasa tak payah la fiq bagi link mengenai penjelasan isu ni kan. sbb semua dah sedia tawu kn? tapi,kalau la berita tuh benar,korang rasa bole idup ke tanpa facebook? sbb facebook nih memang bagi impak besar gilae kat kehpudan kita..isnt it?


so,ape yang fiq dapat dari eksperimen ini? antaranya is :

senang je nak naikkan trafik. cemana? dengan buat entry panas la of course!! :) selain tu tajuk entry pon memainkan penting nak tingkatkan trafik. biasanya kalau tajuk biasa2 je, kurang sikit la..bukan tak laku.tapi kurang sikit je..sikit je okeh. tapi yang paling penting is ini entry tu sniri. kalau tajuk hot,isi hampeh,hampeh la gak kan..

lastly,nak cepat naik trafik is korang kopi paste je entry org lain..pehtu sebarkan bagi kantoi.nanti tuan yang kena kopi tuh musti marah and up entry pasal korang..nanti berpusu-pusu la orang datang blog korang. <--ayat ni macam penah baca dalam blog mana tah sebab tuan blog tuh ada gak cakap pasal nih ada wat pasal ni..tapi kan, korang jgn cxarik pasal yek dgn kopi paste nih okeee..tak dibenarkan sama sekali..diulangi..takdibenarkan sama sekali..sebab keji la kalau kopi paste tak mintak kebenaran..hehe :)


TH : so,letak la respon korang pulak kat entry nih ye :)
and kalau nak gak link pasal penjelasan tuh [klik sini]








1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *