.Dilema Perempuan Bertudung

12:07 AM






SALAM SEJAHTERA :D

apecer korang semua? sehat? siang tadi fiq keluar jenjalan wif my fren kat mid valley, tak tawu ada satu event yang best kat sana.sampai2 je tengok ramai umat kat sana. nak tawu event ape? Choc Fair!! segala macam jenis choc ada..best!! suke sangat. kat mana? kat tngkat atas tuh la..kat dewan yang slalu ada fair tuh..tawu kan? sape yang nak pegi,esok last day..pegi la.tak rugi wooo!!





kat atas tuh antara gambo fiq sempat snap..ramai kan?ok2..ectually entry nih bukan nak citer pasal choc fair tuh..nak cite pasal pompuan..pompuan lagik kan yang kena.bukan semua..tapi segelintir yang buat. delima perempuan bertudung? kenapa fiq cakap camtuh. cuba tengok sekeliling,ramai kan perempuan bertudung skarang..dgn shawlnyer..lilit berbelitnyer..tak kesah la korang nak pakai camner pon..chun what dari tak pakai tudung. tapi kan..kalau ikot adatnyer,kalau dah pakai tudung tuh,kenal la jaga imej sebagai perempuan bertudung and imej perempuan lain yang bertudung.sikit sebanyak ape yang kita buat nih melambangkan adat dan agama kita..isnt it? so,ape kena mengena diorang nih dengan tajuk entry nih.


gambar hiasan


fiq straight to the point la ok..korang tak rasa pape ke kalau tengok perempuan bertudung,tapi kat public peluk-peluk..cium-cium..tak rasa ape ke?? kalau pegang tangan tuh maybe bole tutup mata sebelah kan. nak buat cemana..tak semua alim agama.tapi yang peluk-peluk,cium-cium,manje-manje  terlebih,rasanya semua pon tawu tuh tak elok and adat melayu sendiri anggap tak elok..bukan malayu jek..yang lain pon ada anggap tak elok..setuju x? fiq cakap ni coz,masa dalam tren tadik,sangat nak termuntah..dah la berhimpit-himpit sebab orang ramai dalam nu..ada la satu kapel nih,bermanja-manja..macam sial..geli kot..go get a room la. kalau ko tuh tak bertudung maybe bole la buat tak tawu..celah-celah bedah sempit dalam tren tuh,bole main peluk-peluk,cium-cium..adesss...tolong la..jangan sebab ko,nanti non-muslim kata,eh..perempuan bertudung is islam kan..diorang buat benda sumbang tuh takpe ke?oo..mesti islam tak kesah..tak cukup lagi? nanti habis orang hilang respek kat perempuan bertudung..sebab ape?nanti orang paham..ahhh...sama je ko pakai tudung ke idak...boleh pegang gak tetek ko tuh..bontot pon leh ramas..sedappp


gambar hiasan - hiasan ke??


selain dari kes diatas,fiq dapat tawu dari satu sumber yang sahih,ada perempuan yang bertudung, kat luar bertudung litup..tapi turn out,sanggup snap pic tak pakai tudung,send kat boyfren dia.ewww...ape komfirm ke laki tuh nak kawen dgn ko sampai sanggup tunjuk segala macam tuh?ada lagi teruk..pakai seksi-meksi dalam bilik,snap gambo,send kat bf..kau mampu??!! isk..kalau la ye pon dia tuh da kumfem nak kawen dgn ko,or dah btunang,tu bukan alasan nak menghalalkan dia tengok bebenda kamu tuh..yang lagi teruk ada tak??ada je..sanggup main lagi tuh..kulum-kulum..kiss-kiss..ringan-ringan..ada yang berat-berat pon ada gak..ape nak jadik..tunggu kawen la dulu..kalau sangan sangat pegi layan porn tuh..ehh...bole pulak kan.. fiq kat sini just mengutarakan pendapat fiq.and fiq sedar fiq bukan la baik sangat nak bercakap pasal nih..tapi atleast,kita saling ingat memperingati satu sama lain..yang selebihnya?? terletak pada diri sendiri..tepuk dada tanya iman :D


pssstt :
'MATLAMAT TAK MENGHALALKAN CARA'
and..sape yang tak buat bebenda kat atas tuh tahniah sebab korang berjaya kontrol diri :))

25 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *