Saturday, January 8, 2011

.Berani Dia Buat Onar Dalam Dunia Blogger!!!





ini entry pendek dan panas!!

semua dah sedia maklum kan..ada pendatang baru dalam dunia blogger??
kita alu-alukan..tapi bukan mereka yang membuat onani..eh.onar!! cis!! berani kau..hambek kau..ramai gile marah kot!!

[klik sini] untuk view manusia tak bertanggung jawab tuh (pakat2 report abuse jum dia nih)..kejam x?


ape kesalahan dia?? suke suki je dia kopi paste entry orang lain...kejap je dah juta2 dah entry dia...gile betol mamat sorang nih..lembu betol!!

and bawah ni antara blogger yang tengah bengang..termasuk saya..haha!!



psst :
tolonglah!! ber-blog lah dengan telus..hampeh btol kau kan!!! kalau nk kopi paste tuh tak salah kalau mintak kebenaran elok2 then nyatakan sumber... :)

13 comments:

hana said...

budak2 lg tu..
adoy..
x de adab sggh ye...

taufiq helios said...

tawu xpe..budak kecik btol

akmalhilmi said...

bukda2 sungguh
hope so ada orang buat report abut nuff dia

taufiq helios said...

tu la..xaci btol..xpasal2 nuff dia masyuk nnti..haha

Faizal Fredley said...

kaya2 budak ni nanti,.

taufiq helios said...

haha..gile ah...mmg panas bila dia wat cenggitu...

Pendekar Berkuda said...

dah puas menghentam??

Jom Baca ini pulak

Anda Belum Layak Jadi Blogger Jika..

tomatokering :) said...

blogger baru ke pe ? huu

Encik Luncai said...

mahu jadi bloglist luncai?..jom jawab teka teki 3

http://sharmhassan.blogspot.com

Ain Atika said...

nak kena sepak lah 2...hihihi...ske hati nak sepak orang..

MR. MIND said...

budak2 g men congkak nuh....hahaha

LORD ZARA 札拉 said...

lawak dia copy entry Joe dengan gambar2 Joe sekali~

>.<

http://lonelystarz.blogspot.com/2011/01/perempuan-dengan-shawls-lelaki-dengan.html

fiezah91 said...

haha.. budak ni umur berapa agaknya..haha.. org berblog dia nak berblog tp copy paste n3 org.baik x pyh berblog

 

Copyright © 2013 | Helios Blog