.Berani Dia Buat Onar Dalam Dunia Blogger!!!

2:45 AM





ini entry pendek dan panas!!

semua dah sedia maklum kan..ada pendatang baru dalam dunia blogger??
kita alu-alukan..tapi bukan mereka yang membuat onani..eh.onar!! cis!! berani kau..hambek kau..ramai gile marah kot!!

[klik sini] untuk view manusia tak bertanggung jawab tuh (pakat2 report abuse jum dia nih)..kejam x?


ape kesalahan dia?? suke suki je dia kopi paste entry orang lain...kejap je dah juta2 dah entry dia...gile betol mamat sorang nih..lembu betol!!

and bawah ni antara blogger yang tengah bengang..termasuk saya..haha!!



psst :
tolonglah!! ber-blog lah dengan telus..hampeh btol kau kan!!! kalau nk kopi paste tuh tak salah kalau mintak kebenaran elok2 then nyatakan sumber... :)

13 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *