Monday, December 20, 2010

.YOUR URL CONTEST by devilviernes





hujung-hujung taun ni ramai blogger yang buat kontes kan.mcm YES - Year End Sale pulak kan...memang meriah. so,fiq pon nak rajin2 kan diri la join..mana tawu menang kan :D


kontes kali nih dianjurkan oleh miss devilviernes. she said that this is the first time ever dia menganjurkan kontes ni.so,memang menarik la!!


kontes cik adik manis ni memerlukan fiq menceritakan ape yang ada disebalik url fiq

taufiqhelios.blogspot.com

firstly her banner :





my url nih consisting of two words which are taufiq and helios.

ape la maksudnyer kan..jum kita tengok

taufiq : diextract from my name. kalau dalam arabicnyer bermaksud petunjuk. mudah mudahan betol la fiq ni menjadi petunjuk kan..ke arah kebaikan la of kos.tanak la ke arah kejahatan.

..and helios : diextract from latin word mean God Of Sun. cemana fiq dapat nama helios ni,its started masa form 3 kalau tak silap. masa tuh pakat poyo sume nak pilih nickname kat sekolah dulu. and fiq ni jenis orang yang peramah (kalau dengan orang yang kenal la) and my friend sume always saying that fiq ni slalu cheer them up kalau fiq dengan diorang (iye ke?mudah mudahan).and fiq ni jarang kot nak bersikap sejuk..haha..and lastly fiq ni panas baran sikit.seswai la dengan matahari yang panas.tuh la citer disebalik cemana fiq bole gunakan 'helios' ni.

dan mula2 guna nama ni dalam dunia maya ni is dalam facebook. and bila buat blog,fiq guna pulak nama taufiqhelios as my URL and identity :P

sudah! and seperti kontes lan,fiq diminta tag 2 orang (kalau lebih bole tak?)haha!
ahh..ikot je arahan 2 orang je..






pssstt :

dah siap...hehe...cik adik manis...bagi la fiq menang yek..haha! and kalau nak join klik je kat banner tuh pegi ke blog beliau ok :)


update : sebab tuan tanah dah bagi kebenaran bole tag lagi..so fiq nak tag:


hehe..cukup la 5 orang kan :)

psstt :
memang nak tag insan2 yang berlima ni tadi pada mulanyer...tapi kena mintak kebenaran TT.dah dapat kebenaran..so,tag je la :)

6 comments:

mera zati M.z said...

nak tag lebih?
boleh je, tp tkut dorg tk berminat la pulak nak join..
kan..
:P
haha,
hee~ btw tq join..
tggu update nye nanti k?
:)

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)

Mr. TN_SkY said...

ahahha..alamak!..segan la nk cte psl name URL aku~ :p

AD feez said...

good luck fiq!!!

Bro Framestone said...

aduh...

bro cam xsudi je nk join contest nie he..23x biarlah ianya rahsia he..23x


Bro pengguna wordpress & bukan blogspot.. klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

KizZ said...

gud luck yah..dari kiz garden neyh..hehe

Jom sini,
Bukan warewolf versi twilight?

 

Copyright © 2013 | Helios Blog