Thursday, December 9, 2010

.WE'RE MOVING...






ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

kali ni fiq nak buat satu entry pantas pendek lagik

disebabkan sekarang fiq tengah berpindah ruman dari nilai ke bangi,so...amat sebok sekarang.tak boleh online sangat.apatah lagi nak update blog.sowi sangat kat kawan2.kalau ada yang nak tag fiq tuh silakan.tapi lambat sikit la fiq jawab.kalau ada yang nak follow my blog ni amat2 dialukan.tapi sama jugak..fiq akan lambat sikit balas kunjungan korang. and selalu lah alwat my blog. dengan izin tuhan,fiq akan lawat balik blog korang nanti.tapi buat masa terdekat ni maybe susah sikit fiq nak online. sorry sangat ye :D



psstt :  

kalau senarai untuk undian blog baru (2010) pilihan tuh dah keluar,sudi2 lah vote for me ok (ada VOTE ke??)





2 comments:

AiDa AzRyN said...

ok nanti aida vote fiq ye.. ^^

mera zati M.z said...

Contest tu bermula secara rasminya 12.30 am 8 December 2010 dan akan berakhir 12.30 am 13 December 2010

takpe la kalau fiq bz :)

 

Copyright © 2013 | Helios Blog