STROLL DOWN THE MEMORY LANE - edisi sekolah

1:20 PM



tetiba fiq terasa nak ajak kawan2 blogger semua, kita buat satu entry menceritakan menganai kenangan silam kita yang best.amcm?boleh berkongsi kenangan manis..heee..meh fiq mula dulu yek -  : 


ni versi sekolah dulu ok :D






FUH!! ape nih? ni la ,my pic masa zaman kat sekolah dulu. ecece..byk pe perubahan? tak kan? still slim je kan? slim ke?wakaka..actually bangun pagi tadi,bukak my blog and follower blog tuh bertambah.standart la kan.but follower yang baru folo my blog ni is my old fren dari sekolah ni dulu. for sure terimbau balik kenangan lama. ye lah..6 taun sekolah kat situ kan. dari form 1 sampai form 6 dok main sama2..dok 'fly' sama2..haha!





atas ni pulak gambo bangunan A kat sekolah tuh..sini lah senior2 selalu wat 'rumah hantu' setiap kali minggu orientasi.cess..tak takot langsung kan.tapi yang menariknye is mesti ada je cite setiap taun kalau buat kat bangunan ni.nnti adalah yang jumpe yang real punya..ye lah..'benda' tuh pon nak feymes gak kan..haha.








haa..ni pulak dewan besar (walaupun tak la besar sangat) sekolah kitorang. kat sini lah amek exm SPM dulu.buat program la and macam2 lah..kat sini gak ada bilik gerakan pengawas yang fiq selalu lepak dalam tuh kalau malas nak masuk kelas..oppsss..tercerita pulak kan :D.

banyak la benda dulu jadik tapi yang fiq ingat the most is my bestfrend yang terdiri dari ajk asrama dulu (fiq xdok asrama dulu..dok umah sewa) terasa mcm fiq ni betray diorang coz ada satu malam ni fiq dok lepak study dgn geng yang tak sekepala dgn ajk asrama nih. then malam tuh,diorang ada nak wat kes mende tah..fiq totally tak tawu..tetiba cikgu rush la kelas tuh sbb xnk bagi benda tuh terjadik..turn out,my bestfren yang ajk2 asrama nih nampak fiq ada.and diorang tersentap (eh..zaman dulu mana reti guna ayat sentap ni lagi kann) sbb diorang ingat fiq berkomplot nak wat masalah kat diorang.. and seminggu gak la fiq kena boikot. trimas kat fahami - my best friend yang dari form 1 dok sebilik till skang dah masuk universiti pon dok serumah -. dia la backing fiq.kalau tak mmg la perang dingin la kan :D

seorang senior penah cakap kat fiq "persahabatan kita takkan betol2 kuat atleast kita ingat cemana kita first time jumpe dengan kawan2 kita tuh" ..alhamdulillah fiq selama ni ingat je cemana bole bkawan fahami,aiman,zaher,firdaus,irsyad,syamil and etc. la....macam2 cite..ada yang mula dgn baik..ada yang dengan gaduh..ada yang dgn tetttt..haaha! sekarang ni semua pakat2 dah masuk universiti..ada masuk USIM,ada UM ada UKM ada yang pegi MESIR and macam2 la..



psstt : anda pulak cemana?

6 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *