PROJEK - SAPE NAK JOIN?

5:27 PM




salam satu malaysia :D

tetiba petang2 nih fiq teringin nak buat satu projek bagus punya..korang nak join tak?
ini bukan projek tetttt! tuh..

ini lagi baguss..

haha..actually sedar tak seday kebanyakkan blogger akan bergantung pada jumlap pendapatan trafik diorang.isnt it? and cemana nak dapat trafik? biasanya dengan blogwalk. betol x? biasalah..manusia ni hidup kalau diberi choice samada nk benda senang or susah,mana satu akan dipilih? yang senang la of kos kan? so,minggu lepas fiq ada mendownload satu software untuk blogger pegi blogwalk dengan suka hati. tapi mula2 susah sikit la..susah cemana? susah sbb nak add link je pon dalam software tu.once dah add,lain kali nak pegi blogwalk ke blog seseorang tuh untuk kali ke -2,3,4 dan seterusnya akan menjadi lebih mudah..sebab semua dah ada dalam senarai dan tugas berblogwalk menjadi semakin simple :D


ni la screenshot software tuh :D simple kan?


okeh, so, ape projeknyer? fiq bercadang mahu kumpulkan seberapa banyak link and letak dalam link list software nih.so,bila ada dalam senarai nih,bole la fiq selalu melawat korang..ok x? and satu lagik,bila dah cukup banyak nanti,bole la fiq upload dan bagi kat sape2 yang berminat..berminat nak join?? tinggalkan link blog anda dalam ruangan komentar tuh. bole? bole la yek!  :D




perhatian : kebanyakan url blog yang dalam malaysian list blog kat grup kawan blogger tuh fiq dah masukkan dalam ini software..tapi yang kat atas je la..yang kat ruangan komen bawah tuh xdaya nak kopi paste satu lagi...so,tinggalkan dlk ruangan komentar yek..ingat, tinggalkan url.



pssstt : sape2 yang nak downlaod spftware tuh sila pergi ke link ini : http://bit.ly/h0UA8N




14 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *